+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
3Untitled 1

Nieuwe releasedatum (21-6) en persvoorstelling (7-6) voor
The Last Son

Landelijke persvoorstelling | Donderdag 7 juni | 10:30 uur | Het Ketelhuis

Filmdistributeur The Searchers maakt vandaag de nieuwe releasedatum van het historische drama The Last Son over een schandaal uit het leven van Ted Kennedy bekend. De film met grote rollen voor Jason Clarke (Zero Dark Thirty), Ed Helms (The Hangover), Kate Mara (House of Cards) en Bruce Dern (Nebraska) wordt op donderdag 21 juni uitgebracht in de Nederlandse bioscopen. In de Verenigde Staten wordt de film van regisseur John Curran uitgebracht als ‘Chappaquiddick’.

Je bent van harte uitgenodigd voor de landelijke persvoorstelling van The Last Son op donderdag 7 juni om 10:30 uur in Het Ketelhuis.

Wat: Landelijke persvoorstelling THE LAST SON (lengte 101 minuten)
Datum: Donderdag 7 juni
Start film: 10:30 uur

Locatie: Het Ketelhuis, Pazzanistraat 4, 1014 DB Amsterdam

THE LAST SON – bioscooprelease 21 juni – bekijk de trailer
Massachusetts, 18 juli 1969. Terwijl de wereld thuis in spanning kijkt naar de ruimtereis van Apollo 11, wordt op het eiland Chappaquiddick, een geliefd vakantieoord voor welgestelde Amerikanen, een van de meest controversiële politieke doofpotaffaires van Amerika georkestreerd. Na het verlaten van een feestje ontsnapt Ted Kennedy ternauwernood aan de dood als zijn auto van een brug afzwenkt. De jonge campagnemedewerker Mary Jo Kopechne die naast hem zat heeft minder geluk en verdrinkt. Wat lijkt op een tragisch ongeluk mondt al snel uit in een meeslepend schandaal gebouwd op leugens en valse getuigenissen.

Aanmelden
Graag aanmelden o.v.v. ‘Persvoorstelling The Last Son’ via het mailadres info@triplepentertainment.nl.

Op de hoogte blijven van alle releases van The Searchers?
www.thesearchers.be | Facebook