FamilieLifestyleVrouwen
Je bent hier:

Nieuwe Patty Brard-collectie:

SNUGGLE

Presentatrice en mediapersoonlijkheid, maar inmiddels ook (panter)ondernemer Patty Brard lanceert dé leukste, grappigste en meest verrassende scheurkalender voor de feestdagen. Hierin heeft Patty haar levenswijsheden verzameld en verwoord in 365 grappige quotes. Want als iemand veel heeft meegemaakt in het leven, dan is het natuurlijk La Brard wel!

Altijd al geïnspireerd geweest door de persoonlijkheid van Patty Brard? Dan is de leukste en goedkoopste scheurkalender van het jaar een absolute must-have. Maar Patty zou Patty niet zijn als het niet een tikkeltje anders is als anders. Patty Brard legt uit: “Toen we gingen brainstormen voor de nieuwe productlijn wist ik het gelijk; ik wilde mijn eigen scheurkalender! Ik weet dat er al heel veel scheurkalenders zijn, maar allemaal met de bekende open duren. Ze lijken enorm op elkaar en ik wil het net even anders. En dat is gelukt, inhoudelijk maar ook qua vorm. Het is namelijk een scheurkalender in de vorm van een heuse wc-rol geworden!”
Met een mooi gouden koord met hangertje gaat deze kalender de kleinste kamer van je huis zeker opvrolijken.

De scheurkalender is onderdeel van de ‘From PB With Love’ najaarscollectie met het thema SNUGGLE. Heerlijke items zoals plaids, pyjama’s, diverse cadeauartikelen en sloffen voor in huis zorgen voor een perfecte aanvulling op de gelanceerde wooncollectie van afgelopen oktober. SNUGGLE is vanaf zondag 6 november exclusief verkrijgbaar bij kruidvat.nl en vanaf 8 november in de winkels.

Geef een antwoord