+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
Untitled 7

Releasedatum en persvoorstelling voor Gus van Sant’s komische drama Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot
Vroege persvoorstelling | Woensdag 21 maart | 10:30 uur | Het Ketelhuis

Filmdistributeur The Searchers brengt Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot, de nieuwe film van regisseur Gus van Sant, uit op donderdag 14 juni. De gloednieuwe op waarheid gebaseerde film van regisseur Gus van Sant werd goed ontvangen tijdens het filmfestival van Berlijn. Het komische drama vertelt het verhaal van John Callahan die op 21-jarige leeftijd verlamd raakt na een heftig auto-ongeluk en besluit te gaan tekenen als een vorm van therapie. De hoofdrollen zijn voor Joaquin Phoenix, Jonah Hill, Rooney Mara en Jack Black.

Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot wordt op woensdag 21 maart om 10:30 uur vertoond in Het Ketelhuis.

Wat: Vroege persvoorstelling Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot
Datum: Woensdag 21 maart
Start film: 10:30 uur (lengte 113 minuten)

Locatie: Het Ketelhuis, Pazzanistraat 4, 1014 DB Amsterdam

Aanmelden
Graag aanmelden o.v.v. ‘Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot’ via info@triplepentertainment.nl.

DON’T WORRY, HE WON’T GET FAR ON FOOT – bioscooprelease 14 junibekijk de trailer
John Callahan (Joaquin Phoenix) bruist van de levenslust, heeft een talent voor politiek incorrecte humor en een drankprobleem. Na een wilde feestnacht belandt hij voor de rest van zijn leven in een rolstoel. Vanuit een schijnbaar uitzichtloze situatie maakt John echter een vriend (Jonah Hill) voor het leven binnen een excentrieke AA-groep. Bovendien ontmoet hij de vrouw van zijn leven (Rooney Mara) en verwerft hij nationale faam en glorie met zijn schofferende cartoons. Gewapend met een stevige dosis sarcastische humor en snijdende eerlijkheid, wordt John een voorbeeld van levensvreugde.

De film heeft een sterrencast met Joaquin Phoenix (Her, Walk the Line), Jonah Hill (21 Jump Street, The Wolf of Wall Street), Rooney Mara (The Girl with the Dragon Tattoo, Social Network), Jack Black (The School of Black) en Olivia Hamilton (La La Land).

Releases van filmdistributeur The Searchers in 2018:

Op de hoogte blijven van alle releases van The Searchers?
www.thesearchers.be | Facebook