BioscoopFamilieFilmMuziek
Je bent hier:

Nielson zingt titelsong Captain Nova

Nielson heeft speciaal voor de eigentijdse familiefilm Captain Nova de titelsong Toekomst In Je Hand geschreven. Captain Nova, van regisseur en co-auteur Maurice Trouwborst en scriptschrijfster Lotte Tabbers (de makers van De Regels van Floor) is een spannend sciencefiction-avontuur voor het hele gezin die op 13 oktober jl. haar wereldpremière beleefde als openingsfilm van het Cinekid Festival. Op het Cinekid festival won Captain Nova maar liefst twee Cinekid Leeuwen voor Beste Kinderfilm en Beste Nederlandse Kinderfilm én de Publieksprijs voor Beste Kinderfilm 2021.

Nielson over Toekomst In Je Hand: “Als je wordt gevraagd de film Captain Nova te vangen in een liedje, dan wordt muziek maken wel heel erg leuk. Volgens mij het is het heel goed gelukt om de onderliggende boodschap van de film, dat de mens verantwoordelijk is voor de toekomst van de aarde, in mijn song Toekomst In Je Hand te vangen. Ik vond het een eer om te mogen doen en heb ontzettend veel plezier gehad tijdens dit creatieve proces”.

De hoofdrollen in Captain  Nova worden vertolkt door Kika van de Vijver, Marouane Meftah (Mocro Maffia), Anniek Pheifer (Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden, Toren C), Hannah van Lunteren (Oogappels, Swanenburg, Flikken Rotterdam), Robbert Bleij (Zenith, Toen wij de tijd hadden), Reinout Bussemaker (Commandos, De Oost) en Pierre Bokma (Tonio, Mocro Maffia, Mijn Vader is een Vliegtuig). De stem van ADD wordt vertolkt door Sander van de Pavert (Lucky TV).

Captain Nova is vanaf 1 december  in de Nederlandse bioscopen te zien. Toekomst In Je Hand is nu te beluisteren via Spotify.

Bekijk hier de clip

Geef een antwoord