Bioscoop
Je bent hier:

New client: Kinepolis

 

We zijn trots en verheugd dat Kinepolis voor Triple P Entertainment heeft gekozen als PR-partner.  Met 19 bioscopen in heel Nederland beleef je bij Kinepolis de allernieuwste films op het grote witte doek.

Kinepolis is onderdeel van Kinepolis Group met bioscopen in Europa in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Zwitserland en Polen. Daarnaast heeft Kinepolis ook bioscoopcomplexen in Canada en Amerika.

Kinepolis weet de traditionele bioscoopervaring te verruimen tot een bredere wereld van film en entertainment, en biedt haar publiek maximale flexibiliteit in de keuze wanneer, waar en hoe van dit aanbod te genieten. De bioscoopketen wil haar klanten de ultieme filmbeleving bezorgen en combineert daartoe een state-of-the-art bioscoopinfrastructuur met een aanbod op maat van verschillende doelgroepen. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector. Naast haar bioscoopactiviteit is de Groep ook actief in filmdistributie, eventorganisatie, schermreclame en vastgoedbeheer.

Voor meer informatie: www.kinepolis.nl

Geef een reactie