ActieSport
Je bent hier:

NEW CLIENT ALERT

OKTAGON MMA

OKTAGON MMA is een van de grootste Europese MMA-organisaties. Met het Tipsport Game Changer toernooi staat er maar liefst 1 miljoen euro aan prijzengeld op het spel voor de deelnemende vechters. Nederlander Melvin van Suijdam neemt deel aan dit toernooi en vecht op 20 mei aanstaande zijn partij in de kwartfinale. Melvin van Suijdam (13-5-0, Nederland) en zijn Deense tegenstander Louis ‘’Spartacus’’ Glismann (9-2-0, Denemarken) zijn geen onbekenden van elkaar. Al in 2018 stonden ze tegenover elkaar in de MMA-kooi waarbij Glismann er met de winst vandoor ging. Vier jaar later belooft de rematch op 20 mei aanstaande een waar spektakel te worden.

 

Van Suijdam is een gerespecteerde vechter vanwege zijn ruime ervaring in verschillende vechtsportdisciplines. Met zijn achtergrond in het worstelen is Van Suijdam tegenwoordig een allround vechter die het zijn tegenstanders op alle fronten moeilijk maakt. Met zijn deelname aan het onderdeel Tipsport Gamechanger gaat Van Suijdam laten zien dat hij klaar is om zich te meten met de Europese top. Met zijn zwarte band in Braziliaans jiu-jitsu is Glismann een ster op de grond en kan er altijd spektakel worden verwacht wanneer hij iemand neerhaalt. Net als Van Suijdam is hij klaar om de wereld te laten zien dat hij de beste weltergewicht vechter is.

 

Alle gevechten van OKTAGON 43 zijn live te volgen via Oktagon.tv

Voor meer info: https://tipsportgamechanger.com/en/

 

Triple P Entertainment verzorgt vanaf heden de PR voor OKTAGON MMA, dat in juni naar Oberhausen komt met een spectaculair event.

Geef een reactie