FestivalFilmUitgaan
Je bent hier:

Jubileumeditie Film by the Sea groot succes

Van 8 t/m 17 september vond de 25e editie van Film by the Sea plaats in Vlissingen en werd bijna 41.000 keer bezocht. De jubileumeditie van het filmfestival trok daarmee maar liefst 20% meer bezoeken dan vorig jaar (34.000 in 2022)! De 26e editie van Film by the Sea vindt plaats van 13 t/m 22 september 2024.

 

Festivaldirecteur Jan Doense is trots: “Het was een waanzinnig festival. Waanzinnig in alle betekenissen van het woord, van de warme reacties van publiek en professionals tot de aanwezigheid  van Nastassja Kinski in Vlissingen. En natuurlijk al die prachtige films en randprogramma’s. Dit was zonder meer het beste festival van de vijf die ik tot nu toe mocht organiseren. Een waardige jubileumeditie.”

 

Film by the Sea is het vierde filmfestival van Nederland en jaarlijks één van de belangrijkste culturele evenementen in Zeeland. Van 8 tot en met 17 september 2023 beleefde het festival zijn 25e editie. Niet alleen boekverfilmingen en Franstalige films, maar ook Zeeuwse films en documentaires krijgen veel aandacht. In de sectie Panorama worden de beste nieuwe kwaliteitsfilms van dit moment vertoond.

Volg Film by the Sea het hele jaar door voor film- en festivalnieuws via FacebookInstagramTwitterLinkedIn en de website.

Geef een reactie