Free PublicityLifestyleUncategorizedVrouwen
Je bent hier:

Najaarscollectie Patty Brard ‘From PB with Love’

Presentatrice en televisiepersoonlijkheid Patty Brard lanceert, voortbordurend op haar succesvolle voorgaande collecties, wederom een ‘From PB with Love’ collectie in exclusieve samenwerking met Kruidvat. “Rain & Shine” is het thema voor het ruime najaar-assortiment. “Als het buiten guur is, moet je het binnen extra gezellig maken”, aldus Patty. Zo  komt Patty dus onder andere met een heus opblaasbaar panterbad (voor warm en ‘ijs’ koud gebruik), poncho’s, fietstassen, badjassen en badsponzen.

 

Patty:Dit najaar gaan we goed voor onszelf zorgen! Van geweldige regenartikelen voor op de fiets tot aan heerlijke producten om jezelf eens lekker te verwennen in de badkamer en op de bank met een heerlijke kop thee.

Het is toch fantastisch dat je nu lekker in de regen kunt fietsen met mijn geweldige panter poncho en fietstas en daarna lekker bijkomen in je eigen panterbad met Patty bruisballen. Het bad past bij iedereen onder de douche waarna je jezelf lekker kan afdrogen met mijn heerlijke handdoeken en een roze panterbadjas kan aantrekken of mijn geweldige huispak. Daarna lekker op de bank onder mijn panterplaid met een kop thee of warme chocolademelk voor de warme cozy najaarsgevoel. Juist in het najaar moet je lekker spinnen!

Ik ben zo blij met en trots op de continuerende samenwerking met Kruidvat, we blijven verrassen en vernieuwen. Het is ongelooflijk hoeveel positieve en warme reacties ik krijg op elke collectie en ik weet zeker dat iedereen weer zal genieten van deze herfstcollectie in de mooiste najaarskleuren gecombineerd met mijn geliefde panterprint.”

 

De collectie is vanaf zondag 17 oktober online verkrijgbaar op kruidvat.nl en vanaf dinsdag 19 oktober in alle Kruidvat filialen! Prijzen uiteenlopend van € 0,99 tot €49,99.

Geef een antwoord