+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
LIS 800×500

Life is Strange: Before the Storm – Beschikbaar vanaf 31 augustus

Life is Strange: Before the Storm is een nieuw driedelig avontuur dat zich drie jaar voor het eerste spel (dat met talrijke awards werd beloond) afspeelt. Je kruipt deze keer in de huid van de 16-jarige Chloe Price, die een onwaarschijnlijke vriendschap vormt met Rachel Amber, een knap en populair meisje dat voorbestemd is voor succes.

Wanneer Rachel een familiegeheim ontdekt dat haar wereld kan vernietigen, is het haar nieuwe vriendschap met Chloe die haar de kracht geeft om verder te gaan. Niet langer alleen, moeten de meisjes elk hun eigen demonen confronteren en samen een manier vinden deze te overwinnen.

Compleet Seizoen (Episode 1-3)
Life is Strange: Before the Storm wordt in drie episodes uitgebracht, waarvan de eerste op 31 augustus verschijnt voor Xbox One, PS4 en pc. Het complete seizoen kent een prijskaartje van 16,99 euro en verleent toegang tot alle drie de episodes die in-game kunnen worden gedownload van zodra beschikbaar.

Digital Deluxe Edition
Naast het complete seizoen kan je ook de Digital Deluxe Edition aanschaffen. Deze kent een prijskaartje van 24,99 euro en bevat:

  • Het complete seizoen (Episode 1-3)
  • Bonus Episode: ‘Farewell’ – speel één laatste keer als een jonge Max Caulfield in een special bonus episode.
  • Exclusieve Nieuwe Mixtape Modus – Ontwerp je eigen playlist van de Life is Strange gelicentieerde soundtrack en luister ernaar met daarnaast een cinematische scene van het spel.
  • Exclusieve outfitpakket – Verander Chloe´s look met drie geheel nieuwe outfits. Bevat Punk Doe, Hawt Dawg Man & Illuminatie outfits.

Over Life is Strange: Before the Storm
Life is Strange™: Before the Storm speelt in Arcadia Bay, drie jaar voor de gebeurtenissen in de eerste game uit de serie. Spelers nemen de rol aan van de rebelse, 16 jaar oude Chloe Price die een onwaarschijnlijke vriendschap sluit met Rachel Amber; een knappe en populaire meid die voor het succes in de wieg lijkt gelegd. Wanneer Rachels wereld op z’n kop wordt gezet door een familiegeheim, kunnen de twee vriendinnen elkaar de kracht geven hun demonen te overwinnen.
Meer informatie over de game is te vinden op www.lifeisstrange.com/

Over Square Enix Ltd.
Square Enix Ltd. ontwikkelt, publiceert, distribueert en licenseert entertainment van de merken SQUARE ENIX®, EIDOS® en TAITO® in Europa en andere PAL-regio’s als onderdeel van de Square Enix-bedrijvengroep. Square Enix Ltd. beschikt tevens over een wereldwijd netwerk van toonaangevende ontwikkelingsstudio’s, zoals IO Interactive™, Crystal Dynamics® en Eidos Montréal. De Square Enix-bedrijvengroep heeft een waardevolle portfolio van intellectueel eigendom opgebouwd, met onder andere: FINAL FANTASY® (waarvan wereldwijd meer dan 130 miljoen exemplaren zijn verkocht), DRAGON QUEST® (waarvan wereldwijd meer dan 70 miljoen exemplaren zijn verkocht) en TOMB RAIDER® (waarvan wereldwijd meer dan 58 miljoen exemplaren zijn verkocht); daarnaast is er nog het legendarische SPACE INVADERS®. Square Enix Ltd. is een in Londen gevestigde volledige dochtermaatschappij van Square Enix Holdings Co., Ltd.
LIFE IS STRANGE: BEFORE THE STORM © 2017 Square Enix Ltd. Alle rechten voorbehouden. LIFE IS STRANGE en LIFE IS STRANGE: BEFORE THE STORM zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Square Enix Ltd. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Meer informatie over Square Enix Ltd. is te vinden op http://eu.square-enix.com/en