DVD
Je bent hier:

The Boy: Brahms’ Curse, My Spy en Light of my Life
vanaf juni op DVD en Blu-ray

Ook in juni brengt The Searchers weer een brede selectie van films uit op DVD en Blu-ray. Op 3 juni verschijnt The Boy: Brahms’ Curse. Na het succes van The Boy (2016) keert Katie Holmes in The Boy: Brahms’ Curse terug naar het angstaanjagende landgoed Heelshire! Een week later staat de release van My Spy gepland op 10 juni. De komische actiefilm My Spy is geregisseerd door Peter Segal (Get Smart, Second Act) met in de hoofdrol Dave Bautista (Guardians of the Galaxy, Avengers: Endgame, Blade Runner 2049). Juni wordt afgesloten met de langverwachte DVD en Blu-ray release van Light of My Life op 24 juni. Een indrukwekkende survival thriller van de Oscar-winnende Casey Affleck die schrijft, acteert en regisseert.

 

The Boy: Brahms’ Curse  – 3 juni op DVD en Blu-ray – bekijk de trailer

Na een gewelddadige overval besluit Liza (Katie Holmes) om met haar man Sean en getraumatiseerde zoontje Jude te verhuizen naar het prachtige Heelshire Mansion. Zich niet bewust van de angstaanjagende geschiedenis die het landgoed met zich mee draagt, betrekken ze het grote huis. Wanneer de kleine Jude de levensechte pop Brahms ontdekt lijkt het plots beter met hem te gaan. Wat het gezin echter niet weet, is dat de pop duivelse krachten bezit en deze op het gezin zal ontketenen.

 

My Spy – 10 juni op Blu-ray en DVD – bekijk de trailer

JJ (Dave Bautista) is een belangrijke CIA-agent, maar wanneer een missie uit de hand loopt, krijgt hij nog één kans om zijn carrière te redden. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars te observeren. Al snel wordt hij ontmaskerd door de moedige, negenjarige Sophie. Zij belooft JJ niet te verraden, maar dan moet hij haar wel leren hoe je een spion wordt!

 

Light of my Life – 24 juni op Blu-ray en DVD – bekijk de trailer

Als in de nabije toekomst een dodelijke pandemie de wereld drastisch heeft veranderd besluit een vader (Casey Affleck) met zijn dochter Rag (Anna Pniowsky) te vluchten naar de bossen. Terwijl hij haar probeert te beschermen tegen de gevaren in deze nieuwe wereld komt hun relatie heftig onder druk te staan.

Geef een reactie