Games
Je bent hier:

Life is Strange 2 – Episode 4

vanaf 22 augustus verkrijgbaar

Life is Strange Episode 4 verschijnt donderdag 22 augustus op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Ontdek een verhaal over twee broers, de 16-jarige Sean en de 9-jarige Daniel Diaz, die hun huis in een buitenwijk van Seattle moeten ontvluchten na een tragische gebeurtenis die hun leven voorgoed verandert. De zaak wordt nog ingewikkelder door de manifestatie van een spannende nieuwe kracht die grote impact heeft op Sean, Daniel en hun relatie. Hun leven zal misschien wel nooit meer hetzelfde zijn.

Het verhaal van Life is Strange 2 ontvouwt zich in de loop van een jaar, waarin Sean en Daniel proberen hun weg te vinden van Seattle naar de stad waar hun vader vandaan kwam, Puerto Lobos in Mexico. Het leven op de weg is moeilijk en rijk aan grijstinten; er is nooit echt een ‘juiste keuze’, er is alleen jouw keuze. Daniel houdt je in de gaten en leert van je acties, dus denk goed na voordat je beslissingen maakt!

Het verhaal wordt opgepakt in een ziekenhuiskamer in Humboldt County, Californië, waar de zwaar gewonde Sean wakker wordt om te ontdekken dat Daniel nog steeds spoorloos is verdwenen. Sean staat onder arrest, wordt stevig ondervraagd door de politie, en weet zich geen raad meer. Alleen door snel te denken en met hulp van onverwachte bondgenoten kan hij zijn vrijheid hervinden.

 

Bekijk hier de Life is Strange 2 Episode 4: ‘Faith’-trailer

Geef een reactie