BioscoopEventFilmKinderen
Je bent hier:

KNOR verovert de harten van de media

Nu in de bioscoop

Voor de geestige en hartverwarmende film KNOR zetten wij de free publicity campagne op, waarbij ook regisseur Mascha Halberstad ingezet werd om interviews te geven over de eerste Nederlandse stopmotion animatiespeelfilm. Het resulteerde in grote en lyrisch enthousiaste artikelen in o.a. De Telegraaf, Algemeen Dagblad, Volkskrant Magazine (6 pagina’s), NRC, Trouw, Parool, VPRO Gids en Filmkrant (cover). Algemeen Dagblad, NRC en Parool tipten KNOR zelfs op de voorpagina en KNOR was de opener van het supplement van NRC en Parool.

Ook media als Zo Zit Dat, Kidsweek, JUMP, Tina, KEK Mama, Ouders van Nu en Vriendin tipten KNOR als dé film deze zomer.

Mascha Halberstad gaf interviews op Radio 1, Radio 4, Radio 5 en 3FM. Het Jeugdjournaal en EditieNL maakten een reportage in de Holy Motion Studio waar Halberstad vertelde hoe KNOR gemaakt is. RTL Boulevard tipte Knor als de zomervakantie-film.

Feestelijke première in Koninklijk Theater Tuschinski (Amsterdam)
Voor de officiële première van KNOR nodigen wij BN’ers, influencers en verslaggevende pers uit. De cast & crew kwam in KNOR branded Urban Arrow-bakfietsen aan bij Tuschinski. AT5, TV Noord Holland, Kidsproof en NU.nl maakte een reportage en vele fotografen legden de aankomst van BN’ers vast.

Geef een antwoord