Games
Je bent hier:

Kingdom Hearts Melody of Memory verkrijgbaar vanaf 13 november

Beleef de muziek van Kingdom Hearts als nooit tevoren

Square Enix en Disney maken bekend dat het komende ritmische actie-avontuur KINGDOM HEARTS Melody of Memory op 13 november arriveert voor het Nintendo Switch™-systeem, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X.

In KINGDOM HEARTS Melody of Memory maken spelers een muzikale ontdekkingsreis door werelden vol Disney-vrienden, -schurken en -avonturen. Door ritmische uitdagingen te voltooien, kunnen ze daarbij meer dan 140 songs uit de KINGDOM HEARTS-serie verzamelen en overwinnen.

Spelers kunnen solo spelen of met vrienden en familie via de lokale coöpstand of online multiplayerstand. Om de top van het klassement te bereiken, moeten spelers vele vijanden en eindbazen overwinnen. Dankzij drie verschillende speelstijlen kunnen spelers van alle leeftijden hiervan genieten. Spelers kunnen zelf kiezen of ze van de songs en het avontuur willen genieten zonder ingewikkelde besturing, of juist al hun vaardigheden willen benutten om complexe combo’s te vormen en het ultieme optreden te geven.

KINGDOM HEARTS Melody of Memory verschijnt op 13 november 2020 in Europa en PAL-gebieden voor de Nintendo Switch™, het PlayStation®4-systeem en de Xbox One-familie van apparaten. Ga voor meer informatie naar: www.kingdomhearts.com/mm

Geef een reactie