Je bent hier:

Beleef een magische, muzikale reis in Kingdom Hearts Melody of Memory

Square Enix en Disney onthullen vandaag KINGDOM HEARTS Melody of Memory, een gloednieuwe ritme-actiegame die in 2020 verschijnt voor het Nintendo Switch™-systeem, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X. Met deze ultieme viering van muziek en avontuur komt de KINGDOM HEARTS-serie voor het eerst naar de Nintendo Switch™.

Bekijk de ‘KINGDOM HEARTS 2020’-trailer voor beelden van KINGDOM HEARTS Melody of Memory en ander KINGDOM HEARTS-nieuws: https://youtu.be/Gn9VVa0cqZo

Met meer dan 140 muziektracks en 20 personages uit de hele serie, biedt KINGDOM HEARTS Melody of Memory fans een unieke kans om hun favoriete momenten als nooit eerder opnieuw te beleven. Spelers gaan op reis door iconische Disney-werelden en bundelen hun krachten met geliefde Disney-personages terwijl ze genieten van de onvergetelijke muziek uit de KINGDOM HEARTS-serie en tijdloze tracks uit Disney’s klassieke films. Naast de meeslepende single-player-content laat KINGDOM HEARTS Melody of Memory spelers ook samen van de onvergetelijke melodieën genieten in de online*-multiplayerstand.

Fans die uitzien naar KINGDOM HEARTS Melody of Memory, kunnen zich ook verheugen op de originele soundtrack van KINGDOM HEARTS III, met vele onvergetelijke en tijdloze tracks uit het hooggeprezen KINGDOM HEARTS III. Deze soundtrack komt in het najaar van 2020 wereldwijd beschikbaar.

Daarnaast kunnen KINGDOM HEARTS-fans vanaf 22 juni de mysteriën van een Xehanort-tiener ontrafelen in KINGDOM HEARTS Dark Road, een gloednieuwe, originele verhaalervaring voor mobiele apparaten. In dit nooit eerder vertelde deel van het KINGDOM HEARTS-verhaal kunnen spelers in Disney-werelden nieuwe geheimen ontdekken en genieten van toegankelijke, op kaarten gebaseerde gameplay. Ga voor meer informatie over KINGDOM HEARTS Dark Road naar de Twitter-pagina ervan: @kh_dr_na.

KINGDOM HEARTS Melody of Memory verschijnt in 2020 voor de Nintendo Switch™, het PlayStation®4-systeem en de Xbox One-familie van apparaten. Ga voor meer informatie naar: www.kingdomhearts.com

Geef een reactie