Games
Je bent hier:

Kingdom Hearts III Re Mind DLC nu verkrijgbaar op Xbox One

Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat Keyblade-dragers die graag de reis willen vervolgen die ze begonnen in KINGDOM HEARTS III zich met Sora en vrienden kunnen herenigen in de Re Mind DLC* die nu verkrijgbaar is voor de Xbox One-familie van apparaten. Daarnaast kunnen Xbox Game Pass-leden die KINGDOM HEARTS III nog niet gespeeld hebben, deze bekroonde RPG vanaf vandaag downloaden als onderdeel van hun maandelijkse abonnement op https://www.xbox.com/en-GB/xbox-game-pass.

In Re Mind kunnen spelers die KINGDOM HEARTS III voltooiden met Sora beginnen aan een nieuwe speelbare episode, waarin hij gevechten vanuit de perspectieven van zijn vrienden kan ervaren en onderweg nieuwe waarheden ontdekt.

KINGDOM HEARTS III Re Mind DLC kent een voice-cast vol sterren, inclusief Haley Joel Osment (Future Man, The Boys, The Sixth Sense) als de held Sora, Dylan Sprouse (After We Collided, The Suite Life of Zack & Cody) als de mysterieuze Yozora, Christopher Lloyd (Going In Style, Sin City: A Dame to Kill For, Back to the Future) als de vijand Master Xehanort, Bret Iwan (Mickey Mouse Clubhouse, Mickey and the Roadster Racers) als Mickey Mouse, Jesse McCartney (Beautiful Soul, Alvin and the Chipmunks) als Ventus en Alyson Stoner (Step Up: All In, Camp Rock)als Kairi en Xion.

De DLC laat spelers in de Limitcut Episode tegen dertien eindbazen strijden, terwijl de Secret Episode goed is voor nog eens een eindbaasgevecht. Daarnaast kunnen spelers genieten van de nieuwe Data Greeting-mode, slideshowfuncties en het nieuwe Premium-menu dat toegang biedt tot verschillende moeilijkheidsniveaus en gameplay-uitdagingen.

De KINGDOM HEARTS III Re Mind DLC is nu verkrijgbaar voor de Xbox One-familie van apparaten en het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem. Spelers kunnen ook in de rest van de KINGDOM HEARTS-saga duiken, inclusief Kingdom Hearts HD 1.5 +2.5 ReMIX en KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue, deze delen zijn nu te koop op de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X.

KINGDOM HEARTS III is nu verkrijgbaar voor de Xbox One en het PlayStation®4-systeem. Het KINGDOM HEARTS III Re Mind + Concert Video-pakket, met daarin naast alle KINGDOM HEARTS III Re Mind-content ook videobeelden van het KINGDOM HEARTS – World of Tres – Orchestra-concert dat op 30 november 2019 is opgenomen in Osaka, is ook verkrijgbaar.

Geef een reactie