Games
Je bent hier:

Square Enix en Disney brengen klassieke Kingdom Hearts-avonturen uit op Xbox One

Square Enix en Disney hebben vandaag de populaire compilaties KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX en KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue uitgebracht voor de Xbox One-familie van apparaten. Deze uitgebreide compilaties brengen negen onvergetelijke avonturen voor het eerst naar Xbox-spelers, die daarmee kunnen genieten van meer dan 100 uur aan KINGDOM HEARTS-avonturen. Met deze releases kunnen nieuwe spelers ook de weg volgen die leidt naar het hooggeprezen KINGDOM HEARTS III, om helemaal op de hoogte te zijn van de voorgeschiedenis.

KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX bevat de volgende games:

  • KINGDOM HEARTS FINAL MIX
  • KINGDOM HEARTS Re:Chain of Memories
  • KINGDOM HEARTS 358/2 Days (HD remastered cinematics)
  • KINGDOM HEARTS II FINAL MIX
  • KINGDOM HEARTS Birth by Sleep FINAL MIX
  • KINGDOM HEARTS Re:coded (HD remastered cinematics)

KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue bevat de volgende games:

  • KINGDOM HEARTS Dream Drop Distance HD
  • KINGDOM HEARTS 0.2: Birth by Sleep – A fragmentary passage –
  • KINGDOM HEARTS χ Back Cover (movie)

Daarnaast kunnen Keyblade-dragers die KINGDOM HEARTS III hebben voltooid uitzien naar de KINGDOM HEARTS III Re Mind DLC* die op 25 februari wordt uitgebracht voor de Xbox One-familie van apparaten. Daarbij verschijnt ook het KINGDOM HEARTS III Re Mind + Concert Video-pakket, dat naast alle KINGDOM HEARTS III Re Mind-content een video bevat van het KINGDOM HEARTS – World of Tres-concert dat op 30 november 2019 werd opgenomen in Osaka, Japan.

Tenslotte kunnen Xbox Game Pass-leden die nog niet op avontuur zijn gegaan in KINGDOM HEARTS III deze bekroonde RPG vanaf 25 februari downloaden als onderdeel van hun maandelijkse abonnement op https://www.xbox.com/en-GB/xbox-game-pass. Xbox Game Pass-leden moeten de KINGDOM HEARTS III Re Mind DLC apart aanschaffen voor toegang tot de nieuwe content.

*De retailversie van KINGDOM HEARTS III is vereist om deze content te gebruiken. Zorg dat je deze ook hebt geüpdate naar de nieuwste versie. Dit product bevat niet de concertvideocontent en die content is niet verkrijgbaar als aparte aankoop. Na aankoop van dit product, kun je de concertvideocontent alleen krijgen  door de aanvullende aanschaf van “KINGDOM HEARTS III Re Mind + Concert Video” voor de volledige prijs.

 

Geef een reactie