ActieBlu-rayDVD
Je bent hier:

Keiharde actie, wilskracht en overleving in Blood & Money en Unhinged

Vanaf november op DVD en Blu-ray

Filmdistributeur The Searchers brengt in november twee spannende thrillers uit op DVD en Blu-ray waar het allemaal draait om actie en achtervolging. Op 25 november verschijnt Blood & Money, een thriller waar wilskracht en overleving centraal staat en de hoofdrol is weggelegd voor de met een Oscar-genomineerde Tom Berenger. Gevolgd door op 30 november de spannende psychologische road rage thriller Unhinged, waar “The Man” (Russel Crowe) een vrouw achterna zit nadat zij een confrontatie hadden in het verkeer. Bij beide titels volgt een angstaanjagend kat-en-muisspel…

Blood & Money – vanaf 25 november op DVD en Blu-ray – bekijk de trailer
Besneeuwd bosgebied in Noord-Maine. Tijdens het jagen ontdekt Jim een dode vrouw en een tas vol geld. Hij maakt geen melding en is van plan het geld te houden. Maar dan komt hij de criminelen tegen die op zoek zijn naar het geld van hun casinoroof. Vanaf dat moment beginnen de zaken uit de hand te lopen en ontstaat er een kat-en-muisspel. In het grimmige en ijskoude landschap ontstaat een test van wilskracht en overleving voor zowel jager als prooi.

Unhinged – vanaf 30 november op DVD en Blu-ray – bekijk de trailer
Wanneer Rachel, een alleenstaande moeder, wordt opgehouden in het drukke verkeer door een trage chauffeur voor haar, laat ze toeterend haar onvrede blijken. Niks ongewoons in Los Angeles, waar gefrustreerde bestuurders zich maar al te vaak af reageren op anderen in het verkeer en zeker wanneer het verkeer muurvast zit. Rachel kan alleen niet vermoeden dat de man (Russel Crowe) waar ze zich net aan ergerde een gevaarlijke psychopaat is die haar niet zomaar zal laten gaan.

Geef een reactie