+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
JurassicWorld

Met een wereldwijde opbrengst van 1 miljard, heersen dinosaurussen opnieuw over de wereld met Chris Pratt en Bryce Dallas Howard in 

JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM 

Vanaf 10 oktober 2018 verkrijgbaar op 4K Ultra HD, 3D Blu-rayTM, Blu-rayTM en DVD
Van Universal Pictures Home Entertainment

Haal het nieuwste deel van de spectaculaire Jurassic-franchise in huis met Jurassic World: Fallen Kingdom, vanaf 10 oktober 2018 verkrijgbaar als 4K Ultra HD, 3D Blu-rayTM, Blu-rayTM, DVD en On Demand, met meer dan een uur aan bonuscontent – inclusief de “Jurassic Journals” van Chris Pratt die achter-de-schermen op de set zijn geschoten. De wereldwijde blockbuster van Amblin Entertainment en Universal Pictures stond bij de internationale kassa’s vier weken achter elkaar op nummer 1, en twee weken achter elkaar bij de Noord-Amerikaanse kassa’s.  Met de kaartverkoop heeft deze wereldwijde hit al meer dan 1 miljard dollar opgebracht. Na de release van Jurassic World: Fallen Kingdom, is de Jurassic-franchise nu één van de meest opbrengende franchises ooit, die in totaal ruim 4,7 miljard dollar opbracht bij de bioscoopkassa’s. Jurassic World: Fallen Kingdom levert opnieuw de spanning en het avontuur waar de serie om bekendstaat, inclusief de terugkeer van geliefde personages, die worden geconfronteerd met nieuwe wezens die indrukwekkender en verschrikkelijker zijn dan ooit.

 

Voortbouwend op de spanning en het avontuur dat het wereldwijde publiek betoverde, is Jurassic World: Fallen Kingdom het nieuwste deel in één van spectaculairste filmseries ooit, met een avontuur dat 65 miljoen jaar geleden is begonnen. Dit nieuwe hoofdstuk boeit en imponeert het publiek van alle leeftijden met meer dinosaurussen dan welke andere Jurassic-film dan ook. Sterren Chris Pratt (Jurassic World, Guardians of the Galaxy-franchise) en Bryce Dallas Howard (Jurassic World, Pete’s Dragon) keren terug als Owen Grady en Claire Dearing. Daarnaast keren de originele castleden Jeff Goldblum (Jurassic Park, Thor: Ragnarok) en BD Wong (Jurassic World, “Law and Order: SVU”) terug in hun iconische rollen. Haal dit non-stop avontuur in huis, laat je verrassen door de geweldige plotwending, en ontdek wat er gebeurt als het park is verdwenen.

Jurassic World: Fallen Kingdom is geregisseerd door J.A. Bayona (The Impossible, The Orphanage) met als uitvoerend producenten de Jurassic-titanen Steven Spielberg en Colin Trevorrow. In de film keren Owen (Pratt) en Claire (Howard) terug naar Isla Nublar, drie jaar na de vernietiging van het Jurassic World-themapark, om de overgebleven dinosaurussen op het eiland te redden van een vulkaan die de ondergang van de dinosaurussen kan betekenen. Owen wordt gedreven door het verlangen om zijn leidende raptor, Blue, te redden, terwijl Claire de ondergang wil voorkomen van de wezens waar ze diep respect voor heeft gekregen. Wanneer het lava begint te regenen, worden ze al snel geconfronteerd met angstaanjagende nieuwe dinosaurusrassen en een samenzwering die de hele wereld zou kunnen bedreigen. Ondersteund door co-sterren James Cromwell (Babe, The Green Mile) als rijke ondernemer Benjamin Lockwood, Dr. John Hammonds partner bij het maken van Jurassic Park, evenals Justice Smith (The Get Down) en Daniella Pineda (The Detour) als Franklin Webb en Zia Rodriguez, leden van Claire’s Dinosaur Protection Group; wekt deze geweldige cast een buitengewoon verhaal tot leven, waarin Owen, Claire en hun team een dodelijke endgame ontdekken die de planeet terug naar prehistorische tijden kan brengen.

Maak je Jurassic-verzameling vanaf 10 oktober 2018 compleet met de gloednieuwe verzameling van alle vijf films op Blu-rayTM en dvd. Deze prachtige set bestaat uit Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III, Jurassic World en de gloednieuwe film Jurassic World: Fallen Kingdom.