+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
Oscar Noms The Searchers

‘I, Tonya’, ‘All The Money in the World’ en ‘The Big Sick’ genomineerd voor Oscars

Filmdistributeur The Searchers kondigt met trots aan dat drie films uit de line-up genomineerd zijn voor de Oscars 2018. I, Tonya (release: 22 februari) is genomineerd in drie categorieën. All The Money in the World (sinds 11 januari in de bioscoop) en The Big Sick (afgelopen zomer in release gegaan) maken allebei kans op één beeldje.

I, Tonya

  • Margot Robbie – Best Performance by an Actress in a Leading Role
  • Allison Janney – Best Performance by an Actress in a Supporting Role
  • Tatiana S. Riegel – Best Achievement in Film Editing

All The Money in the World

  • Christopher Plummer – Best Performance by an Actor in a Supporting Role

The Big Sick

  • Kumail Nanjiani & Emily V. Gordon – Best Original Screenplay

De Oscars worden op zondag 4 maart uitgereikt.

Releases van filmdistributeur The Searchers in 2018:


I, TONYA – bioscooprelease 22 februari
bekijk de trailer

Kunstschaatsster Tonya Harding (Margot Robbie) is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische spelen in de weg te staan. Maar Tonya komt niet bepaald uit een rijke familie en haar vulgaire outfits en gedrag zijn een doorn in het oog van de keurige schaatswereld. Omringd door idioten, met goede én slechte bedoelingen, beraamt Tonya een plan om wraak te nemen op haar grootste concurrente: de engelachtige Nancy Kerrigan. Eén van de grootste Amerikaanse schandalen is plots in de maak.

Het waargebeurde I, Tonya is een hilarisch en aandoenlijk portret van een buitenbeetje met een talent groter dan zichzelf. Margot Robbie schittert als nooit tevoren als de verguisde Tonya Harding, terwijl Allison Janney als Tonya’s moeder een filmpersonage voor de eeuwigheid neerzet. Regisseur Craig Gillespie (Lars And The Real Girl) vindt met I, Tonya een uniek evenwicht tussen humor, geweld en ontroering.


ALL THE MONEY IN THE WORLD – bioscooprelease 11 januari
bekijk de trailer

Oliemagnaat J.P. Getty (Christopher Plummer) is de rijkste man ter wereld. Wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome wordt ontvoerd door de Italiaanse maffia, eist men 17 miljoen dollar aan losgeld. De miljardair weigert echter ook maar één cent te betalen, waarna de familie het afgesneden oor van de jongen ontvangt. Wanhopig om haar zoon te redden alvorens hij verder in stukjes wordt gesneden, besluit zijn moeder Gail (Michelle Williams) om zelf te onderhandelen met de ontvoerders. Zelfs met de hulp van een ex-CIA-agent (Mark Wahlberg) zal Gail vindingrijk moeten zijn om zonder geld haar zoon te bevrijden.

Meester-cineast Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator) tekent voor een episch kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de maffia en de sensatiebeluste paparazzi. Hij kan daarbij rekenen op een sterrencast, met onder anderen Christopher Plummer (The Sound of Music, A Beautiful Mind), Michelle Williams (Shutter Island, Manchester by the Sea) en Mark Wahlberg (The Departed).


THE BIG SICK – nu beschikbaar DVD en Blu-ray
bekijk de trailer

Na een one-night stand zijn de New Yorkse stand-up comedian Kumail (Kumail Nanjiani) en Emily (Zoe Kazan) smoorverliefd op elkaar. Het enige probleem: Kumail verzwijgt zijn vriendin voor zijn traditionele Pakistaanse ouders. Die zien hun zoon toch liever trouwen met een Pakistaans meisje. Wanneer Emily hierachter komt, verbreekt ze de relatie. Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt. Terwijl de artsen een oplossing zoeken wijkt Kumail geen moment van haar zijde, tot grote ergernis van Emily’s excentrieke ouders (Ray Romano en Holly Hunter). Beetje bij beetje ontstaat er een band tussen Kumail en Emily’s ouders die hun leven voorgoed zal veranderen.

Op de hoogte blijven van alle releases van The Searchers?
www.thesearchers.be | Facebook