Free Publicity
Je bent hier:

I Don’t Wanna Dance

Vanaf 10 juni te zien in de bioscoop

Bekijk hier de trailer

Filmdistributeur Gusto Entertainment brengt op 10 juni de film I Don’t Wanna Dance van producent The Rogues (De Libi) uit in de bioscoop. De film schetst het intense leven van de vijftienjarige Joey (Yfendo van Praag), die moet besluiten of hij uit de destructieve dans met zijn moeder (Romana Vrede) stapt of bij haar blijft, ten koste van zijn eigen geluk. Een persoonlijk verhaal, dat volgt op de korte film Kraaiennest, die Flynn von Kleist in 2018 maakte over de relatie tussen de hoofdrolspeler Yfendo van Praag en zijn moeder.

I Don’t Wanna Dance is een universeel verhaal over loyaliteit, veiligheid en het vertrouwen tussen ouder en kind.

Synopsis
Na twee jaar bij hun tante Rita (Aisa Winter) gewoond te hebben worden de vijftienjarige Joey (Yfendo van Praag) en zijn jongere broertje (Eliyah de Randamie) tot hun grote vreugde teruggeplaatst bij hun moeder Daphne (Romana Vrede). Aanvankelijk gaat alles goed: het huis is opgeruimd, de koelkast gevuld, Daphne heeft werk en Joey vindt zijn draai bij een dansgroep. Het belooft een mooie zomer te worden. Maar het gezinsgeluk komt al snel onder druk te staan wanneer Daphne terugvalt in haar oude patronen. Joey zet alles op alles om jeugdzorg buiten de deur te houden, maar hoe lang houdt hij deze destructieve dans met zijn moeder nog vol, ten koste van zijn eigen geluk?

Productie
I Don’t Wanna Dance is geregisseerd door Flynn von Kleist (Kraaiennest). Jeroen Scholten van Aschat (De Libi, Nocturne) was verantwoordelijk voor het scenario. De film wordt geproduceerd door The Rogues (De Libi, Kraaiennest).

Geef een antwoord