+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
NieRwebsite

HOOGGEPREZEN NIER:AUTOMATA NU DIGITAAL VERKRIJGBAAR VOOR XBOX ONE

Waag je in de strijd tussen androids en machines in de bekroonde action role-playing game (RPG), NieR:Automata™, nu verkrijgbaar als de BECOME AS GODS EDITION in de Microsoft Store voor de Xbox One-familie van apparaten, inclusief de Xbox One X.

Bekijk hier de nieuwste trailer.

NieR: Automata is ontwikkeld in samenwerking met PlatinumGames Inc. en biedt de perfecte mix van actie en RPG-gameplay in een prachtige, desolate open wereld. Spelers strijden als de androids 2B, 9S en A2 om de wereld te veroveren op hun menselijke scheppers. Deze versie is getiteld NieR:Automata: BECOME AS GODS Edition en bevat naast de hoofdgame vele digitale extra’s, inclusief de 3C3C1D119440927 Expansion DLC, vier pod-designs (Grimoire Weiss Pod, Retro Grey Pod Skin, Retro Red Pod Skin en Cardboard Pod Skin) en het Machine Mask-accessoire. NieR:Automata: BECOME AS GODS Edition is nu verkrijgbaar voor de Xbox One-familie van apparaten, inclusief de Xbox One X, voor € 49,99. Kijk hier voor meer informatie.

Ga voor het nieuwste persmateriaal naar: https://www.square-enix-press.com

Verwante links:
Officiële website: http://nierautomata.com
Facebook: http://www.facebook.com/NieRGame
Twitter: @NieRGame

Over NieR:Automata
Sinds de oorspronkelijke release in 2017 zijn van deze actie-RPG wereldwijd meer dan 3 miljoen fysieke en digitale exemplaren verscheept. De game werd ontvangen met lovende kritieken vanwege de diepe, boeiende verhaallijn en de fantastische mix van actievolle en supersnelle gevechten. NieR: Automata is gemaakt door een all-star ontwikkelingsteam bestaande uit producer Yosuke Saito (DRAGON QUEST® X / NIER), regisseur YOKO TARO (Drakengard® / NIER), gameontwerper Takahisa Taura van PlatinumGames Inc. (Metal Gear Rising: Revengeance), personage-ontwerper Akihiko Yoshida van CyDesignation, Inc. (FINAL FANTASY® XIV / BRAVELY SECOND™: End Layer) en componist Keiichi Okabe van MONACA, Inc. (TEKKEN / Drakengard / NIER).

Over PlatinumGames Inc.
PlatinumGames Inc. is een onafhankelijke entertainmentontwikkelaar. Het in Osaka, Japan, gevestigde bedrijf legt zich toe op het maken van hoogkwalitatieve, next generation-games voor diverse platformen. PlatinumGames bestaat uit enkele van de meest getalenteerde game-ontwikkelaars uit de industrie en probeert de teneur van de op sequels gerichte industrie te doorbreken door het scheppen van innovatieve, originele IP’s die verwachtingen van spelers overtreffen. Ga voor meer informatie naar: www.platinumgames.com.

Over Square Enix Ltd.
Square Enix Ltd. ontwikkelt, publiceert, distribueert en licenseert entertainment van de merken SQUARE ENIX®, EIDOS® en TAITO® in Europa en andere PAL-regio’s als onderdeel van de Square Enix-bedrijvengroep. Square Enix Ltd. beschikt tevens over een wereldwijd netwerk van toonaangevende ontwikkelingsstudio’s, zoals IO Interactive™, Crystal Dynamics® en Eidos Montréal. De Square Enix-bedrijvengroep heeft een waardevolle portfolio van intellectueel eigendom opgebouwd, met onder andere: FINAL FANTASY® (waarvan wereldwijd meer dan 141 miljoen exemplaren zijn verkocht), DRAGON QUEST® (waarvan wereldwijd meer dan 76 miljoen exemplaren zijn verkocht) en TOMB RAIDER® (waarvan wereldwijd meer dan 66 miljoen exemplaren zijn verkocht); daarnaast is er nog het legendarische SPACE INVADERS®. Square Enix Ltd. is een in Londen gevestigde volledige dochtermaatschappij van Square Enix Holdings Co., Ltd.

Meer informatie over Square Enix Ltd. is te vinden op http://eu.square-enix.com/en.