ActieDVDGames
Je bent hier:

Hitman 3

Vanaf 20 januari op PlayStation en Xbox

De hit-franchise HITMAN is vanaf 20 januari terug met HITMAN 3, waarin Agent 47 herenigd wordt met zijn lang verloren gewaande vriend Lucas Grey. Samen gaan ze op jacht naar de partners van Providence.

HITMAN 3 draait op IO Interactives eigen Glacier-engine en biedt spelers volledige controle over Agent 47’s dodelijke vaardigheden, zijn messcherpe instincten en zijn complete arsenaal wapens en gereedschappen die je aanmoedigen de kunst van het sluipmoorden te perfectioneren. Maak handig gebruik van de nieuwe camera om sloten te openen en analyseer je prestaties met de terugkeer van de post-missie Playstyles die je belonen voor de manier waarop je de missie voltooide.

HITMAN 3-spelers kunnen locaties uit de vorige games in de trilogie importeren om alle 20+ locaties op één plaats te verzamelen. Alle verbeteringen aan rendering, animatie en AI die met HITMAN 3 worden geïntroduceerd, kunnen in alle drie de games worden toegepast, waardoor HITMAN 3 de ultieme plek is om de hele World of Assassination-trilogie te spelen.

Bekijk de trailer voor alle info over de nieuwe en terugkerende features in HITMAN 3: Introducing HITMAN 3
Bekijk de HITMAN 3 – Opening Cinematic hier

Geef een reactie