Games
Je bent hier:

Het complete seizoen van Life is Strange 2 is nu verkrijgbaar!

Beleef ‘Wolves’, de explosieve finale van het seizoen

De aangrijpende reis van Sean en Daniel komt tot zijn einde in ‘Wolves’, de explosieve en dramatische finale van Life is Strange™ 2, het filmachtige, narratieve avontuur van Square Enix External Studios en het Life is Strange-team van DONTNOD Entertainment.

Bekijk hier de Life is Strange 2 Complete Season-trailer

Beleef het verhaal van twee broers, de 16-jarige Sean en 9-jarige Daniel Diaz, die hun huis in een voorstad van Seattle moeten ontvluchten na een tragische gebeurtenis die hun levens voor altijd heeft veranderd. De zaak wordt nog ingewikkelder door de manifestatie van een sterke nieuwe telekinetische kracht die verstrekkende gevolgen heeft voor Sean en Daniel, en hun relatie onder druk zet. Hun levens zullen nooit meer hetzelfde zijn.

In de spannende finale van het seizoen hebben Sean en Daniel hun bestemming bijna bereikt. Maar om daadwerkelijk in Puerto Lobos, Mexico te kunnen arriveren, moeten ze nog wel uit handen blijven van de politie, de FBI en de burgerwachten die de grens bewaken.

Kunnen de Wolf Brothers doorzetten en slagen – of zal hun reis met het doel voor ogen eindigen? Hoe hun verhaal afloopt, wordt bepaald door de keuzes die jij maakt in Life is Strange 2.

Het complete seizoen van Life is Strange 2 is nu verkrijgbaar voor XBOX ONE®, het alles-in-een games- en –entertainmentsysteem van Microsoft, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en Windows pc/Steam.

Lees meer in de Life is Strange-blog: http://lifeisstrange-blog.tumblr.com/

Geef een reactie