+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
Untitled 12

Dé plek om je helden te ontmoeten
HEROESDOME

Zaterdag 20 en zondag 21 oktober in Brabanthallen in Den Bosch

De eerste Nederlandse Heroes-culture multimedia conventie vindt in tegenstelling tot eerdere berichten plaats op zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2018 in de Brabanthallen te Den Bosch. Tijdens het HEROESDOME-weekend staan de Brabanthallen in het teken van helden en heldinnen uit zowel de fictieve wereld als uit de realiteit. Tijdens HEROESDOME kan jong en oud hun held ontmoeten en tevens zélf een held zijn of worden.

Tijdens HEROESDOME kun je genieten van een weekend vol entertainment. Ontmoet een van je helden op de Dome-vloer en scoor die felbegeerde handtekening of laat je held tekenen door je favoriete tekenaar. Verder zijn er verschillende andere hero-activiteiten, zoals workshops, signeersessies, fotoshoots en diverse Q&A’s.

De Brabanthallen in Den Bosch vormen een groot evenementencomplex, waar jaarlijks vele beurzen, congressen, concerten en andere grootschalige bijeenkomsten worden georganiseerd. Hier zal HEROESDOME van nog meer ruimte, mogelijkheden en kansen voorzien worden.

HEROESDOME, dat nu plaatsvindt in oktober 2018 i.p.v. juni 2018, wordt groter en ruimer en zal gebruik maken van verschillende hallen om de verscheidene spannende activiteiten qua rumoer te scheiden.

HEROESDOME
HEROESDOME schenkt aandacht aan helden en heldinnen uit de fictieve wereld en uit de realiteit. HEROESDOME is daarom ook het eerste hero-culture event met meer verscheidenheid dan welk ander evenement ook. Een impressie van het programma dat nog regelmatig aangevuld wordt vind je hier: http://heroesdome.com/programma/

Blijf op de hoogte van HEROESDOME via:
WEBSITE ׀ FACEBOOK ׀ INSTAGRAM ׀ TWITTER ׀ YOUTUBE