+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
Gravel Site Nieuws

GRAVEL VANAF VANDAAG VERKRIJGBAAR
Een exclusieve free-to-play demo is tijdens de lanceringsweek beschikbaar voor alle platformen. Bekijk de trailer hier.

Milestone, één van de oudste en voornaamste racegame-ontwikkelaars ter wereld, maakt met trots bekend dat Gravel nu zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar is voor PlayStation®4, Xbox One® en Windows pc®/Steam.

Gravel is een ode aan off-road racen en blaast het pure arcade-genre nieuw leven in. De game zal zelfs de meest veeleisende fans tevreden stellen met extreme uitdagingen, meer dan 50 tracks op exotische locaties en vele voertuigen, waaronder enkele van de mooiste en beroemdste ooit gemaakt. Deze nieuwe IP van Milestone biedt toegang tot vier disciplines: Cross Country, Wild Rush, Speed Cross en Stadium Circuits, voor een adrenalinestuwende combinatie van benzine en modder, resulterend in hoogst vermakelijke en toegankelijke gameplay. In de game is een belangrijke rol weggelegd voor het Gravel Channel dat het jaarlijkse tv-programma Offroad Masters uitzendt. Aan de speler de uitdaging de 60 evenementen van deze show te voltooien om roem en glorie te verwerven.

De Standard Edition is verkrijgbaar voor PlayStation®4 en Xbox One en voor Windows PC®/STEAM. Vanaf 27 februari zijn ook de Gravel Season Pass en de Special edition beschikbaar voor PlayStation®4 en Xbox One. De Season Pass biedt toegang tot 5 exclusieve DLC’s terwijl de Special Edition bestaat uit de volledige game en de Season Pass.

Tijdens de lanceringsweek komt ook een exclusieve free-to-play demo beschikbaar op alle platformen. De demo verplaatst spelers naar Monte Bianco voor twee niet eerder getoonde tracks in de Wild Rush-discipline, waarbij spelers kunnen racen met 4 voertuigen: de iconische Toyota Celica of Lancia Delta Integrale of modernere wagens als de Mini X-Raid All4 Racing en Mitsubishi ASX.

Volg ons op:
Facebook: www.facebook.com/GravelVideogame
Youtube: www.Youtube.com/GravelVideogame
Instagram: www.Instagram.com/GravelVideogame
Sito: Gravelvideogame.com
#StealTheShow

Milestone
Milestone S.r.l. is opgericht in 1996 en een van de oudste en voornaamste racegame-ontwikkelaars ter wereld. Het team van 200 mensen is verantwoordelijk voor hitseries als MotoGP™ en MXGP – The Official Motocross Videogame, naast eigen IP’s als Ride en Gravel. Milestone is volledig privé-eigendom en zelfstandig gefinancierd.
“PlayStation” en “PS4” zijn geregistreerde handelsmerken van Sony Computer Entertainment Inc. Alle rechten voorbehouden.