+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
Mtitelsdec2017 800x500

Geef het perfecte kerstcadeau met de nieuwe december releases van Universal Home Entertainment 

Paw Patrol: Saves Christmas – 6 december – DVD
Ga samen met de Paw Patrol op 6 besneeuwde avonturen, waaronder een extra lange Kerstaflevering! De pups repareren de slee van de Kerstman, brengen pinguïns terug naar hun ijskoude huis, helpen Everest een handje bij reddingen in de sneeuw en nog veel meer! 

Atomic Blonde – 13 december – Blu-ray en DVD
Agent Lorraine Broughton (Charlize Theron) is het kroonjuweel onder de Britse geheim agenten in dienst van Hare Majesteit. Zij is een sensuele superspion en bereid om al haar skills te gebruiken om een onmogelijke missie te overleven. Ze wordt in haar eentje het onrustige Berlijn in gestuurd om een zeer belangrijk dossier af te leveren. Ze gaat een samenwerking aan met de lokale bureauchef David Percival (James McAvoy) om te ontsnappen aan een dodelijk spionnenspel. 

Trolls Holiday Special – 13 december – DVD
Wanneer de eeuwige optimist Poppy ontdekt dat de Bergens geen feestdagen op de kalender hebben staan schakelt zij de hulp van Knoest en de rest in. Samen gaan ze op een heerlijk eigenzinnig avontuur om de Bergens te helpen, alleen denken zij geen hulp nodig te hebben. De muziek is niet te stoppen in de DreamWorks Trolls Vakantiespecial! 

Versailles – seizoen 2 – 13 december – DVD
Versailles, 1672-1678. De Frans-Nederlands oorlog duurt voort, Louis XIV (George Blagden) confronteert zijn rivaal Guillaume d’Orange. Maar ook binnen het koninkrijk dreigt gevaar door het vergiftigingsschandaal. De koning bevindt zich in een neerwaartse spiraal en probeert zijn weg naar het licht te vinden. Louis heeft het eerste deel van zijn plan afgerond: het mooiste kasteel van Europa bouwen, maar zijn plan heeft een keerzijde. Louis heeft een nieuwe beschaving gecreëerd waar de hovelingen dromen over geld, macht en het beklimmen van de sociale ladder. Moreel gedrag is in verval en verspreidt zich als een soort gif; Versailles is aan het verrotten. Niet langer is de adel of Guillaume d’Orange Louis zijn grootste vijand, maar het paleis dat hij zelf heeft gecreëerd.