BioscoopCommedyFilm
Je bent hier:

Foodies

Persdag 8 april

Op 8 april vindt de persdag plaats van de eigentijdse nieuwe Nederlandse film Foodies, die vanaf 12 mei in de Nederlandse bioscopen te zien is.

Hoofdrolspelers Sanne Vogel (Hartenstraat, Brasserie Valentijn, Onze Jongens in Miami), Sanne Langelaar (Alles is zoals het zou moeten zijn, Swanenburg), Holly Mae Brood (Meisje van Plezier, Alles is zoals het zou moeten zijn, All You Need Is Love), Sinan Eroglu (Costa 2.0), cabaretier Roué Verveer (Heksen Bestaan Niet) en regisseur Mannin de Wildt (Lang zal ze leven, Lotte, Rozengeur & Wodka Lime) worden dan herenigd in

Fruittuinen West in Amsterdam, waar destijds ook filmopnamen hebben plaatsgevonden. Andere rollen in Foodies zijn er voor Ilse Warringa, Loek Peters, Anneke Blok en Erik van Muiswinkel. 

 

Foodies is een verfrissende en sprankelende romantische komedie die met humor inspeelt op de huidige foodtrends en het tijdperk van social media.

Een film over universele thema’s zoals dingen die we overhebben voor onze droombaan, de zoektocht naar ware liefde, maar vooral over de moed om jezelf te durven zijn.

Bekijk hier de trailer.

Geef een antwoord