Games
Je bent hier:

SQUARE ENIX KONDIGT ‘SHADOWBRINGERS’ AAN, DE NIEUWSTE UITBREIDING VOOR FINAL FANTASY XIV ONLINE

Aan het begin van een reeks speciale fan bijeenkomsten en festiviteiten, kwam SQUARE ENIX® afgelopen weekend met de onthulling van Shadowbringers™, het derde uitbreidingspakket voor FINAL FANTASY® XIV Online, de bekroonde MMO met meer dan 14 miljoen geregistreerde spelers. Dit geweldige nieuwe hoofdstuk verschijnt begin komende zomer en laat spelers als Warrior of Darkness nieuwe avonturen en gevechten beleven.

Het Rak’Tika Greatwood

Shadowbringers werd onthuld tijdens het Fan Festival 2018 in Las Vegas, waar producer en director Naoki Yoshida een verbluffende trailer onthulde die het decor schetst voor het begin van dit volgende hoofdstuk in het FINAL FANTASY XIV Online-avontuur.

Bekijk hier de trailer

In Shadowbringers worden spelers de Warrior of Darkness

De nieuwe uitbreiding brengt een schat aan nieuwe content met zich mee, inclusief een nieuw ras, verschillende nieuwe jobs, een verhoogde levelcap, weelderige nieuwe gebieden, aanpassingen aan het gevechtssysteem en diverse nieuwe content voor het vechten, craften en verzamelen. Daarnaast wordt met Shadowbringers ook een aantal nieuwe systemen geïntroduceerd.

  • NPC “Trust”-systeem – Spelers kunnen nu samen met bekende NPC’s strijden.
  • Nieuwe Game+-optie – De mogelijkheid om hoofdverhaallijnen van FINAL FANTASY XIV opnieuw te spelen.
  • World Visit-systeem – Spelers kunnen naar andere servers in hetzelfde datacentrum reizen om met meer spelers dan ooit samen te spelen.

Als verrassing onthulde Yoshida ook nog dat met Patch 4.5 de Blue Mage als nieuwe job wordt toegevoegd aan FINAL FANTASY XIV Online. De Blue Mage komt beschikbaar voor alle spelers die A Realm Reborn bezitten, level 50 bereikten als een Disciple of War of Magic en het hoofdverhaal van 2.0 voltooiden. De Blue Mage-job is geïnspireerd door eerdere FINAL FANTASY-titels en levert een unieke solo-ervaring waarin spelers monsteracties leren en kunnen vorderen in Blue Mage-specifieke content. De Blue Mage begint met een levelcap van 50, deze zal later stijgen als nieuwe content voor de job beschikbaar komt

Blue Mage

Meer informatie over Shadowbringers wordt gedeeld tijdens het Paris Fan Festival dat plaatsvindt op 2 en 3 februari 2019 en tijdens het Tokyo Fan Festival dat plaatsvindt op 23 en 24 maart 2019. Alle Fan Festival-evenement worden zijn te volgen via een gratis stream op het officiële FINAL FANTASY XIV Twitch-kanaal.

Met wereldwijd meer dan veertien miljoen spelers, blijft FINAL FANTASY XIV de belofte waarmaken om het beste van de FINAL FANTASY-ervaring naar het online-domein te brengen. De MMO vierde onlangs zijn vijfde verjaardag en blijft nieuwe avonturiers verwelkomen in de immer groeiende gamewereld.

Verwante links
Teaser-site Shadowbringers
The Lodestone®
Officiële Facebook®
Officiële Twitter®

Geef een reactie