BioscoopFilm
Je bent hier:

Filmrechten van magische familiefilm Engel aan buitenland verkocht

Vanaf 5 augustus in de Nederlandse bioscoop

De magische familiefilm Engel ging gisteren in aanwezigheid van cast, crew en vele speciale genodigden feestelijk in première. Onder meer Isa Hoes, Barry Atsma, Liz Vergeer, Kees Hulst, Pim Muda, Medina Schuurman, Patty Zomer en vele anderen kwamen over de rode loper in Vue Hilversum om de officiële première gezamenlijk te beleven.

Producent Incredible Film maakt vandaag vol trots bekend dat de rechten van de familiefilm Engel verkocht zijn aan Duitsland en Italië. Vorige week werd al bekend dat Engel meedingt in de strijd om een Gouden Kalf tijdens het Nederlands Film Festival dat van 25 september tot 3 oktober plaatsvindt in Utrecht.

 

Niemand minder dan Isa Hoes (De Ontsnapping, Celbok H), die tevens als creatief producent optreedt, en Barry Atsma (Bankier van het Verzet, Mannenharten 2, Klem) spelen de ouders van Engel. De rol van Engel wordt vertolkt door acteertalent Liz Vergeer (Bumperkleef, Mees Kees in de Wolken, Bankier van het Verzet).

 

Engel, gebaseerd op het gelijknamige boek van Isa Hoes en haar dochter Vlinder Kamerling, is vanaf woensdag 5 augustus te zien in bioscopen door heel Nederland.

Geef een reactie