Games
Je bent hier:

Samenwerkingsevenement met Final Fantasy XI Online – “The Maiden’s Rhapsody” – komt naar Final Fantasy XIV Online

Help tussen nu en 22 juni de Harbor Herald om een exclusieve pantserset te verdienen

Het samenwerkingsevenement “The Maiden’s Rhapsody: Memories of an Unseen Realm” keert vandaag terug naar het land Eorzea, waardoor de werelden van FINAL FANTASY® XIV Online en FINAL FANTASY XI Online tijdelijk samenkomen.

FINAL FANTASY XIV Online-spelers die tussen nu en 22 juni deelnemen aan het in-game-evenement “The Maiden’s Rhapsody: Memories of an Unseen Realm” worden gevraagd om Remumu een handje te helpen. Deze reporter voor de Harbor Herald maakt jacht op een nieuw verhaal, en kan de hulp van een dappere avonturier goed gebruiken om tijdens haar onderzoek veilig te blijven. Tijdens dit evenement kunnen spelers een exclusieve Amatsu-pantserset vrijspelen, zoals die wordt gedragen door FINAL FANTASY XI Online-heldin Iroha.

De volledige pantserset bestaat uit:

  • Amatsu Hachigane
  • Amatsu Togi
  • Amatsu Tekko
  • Amatsu Haidate
  • Amatsu Sune-ate

Spelers die aan dit evenement willen deelnemen kunnen naar de Limsa Lominsa Upper Decks reizen en daar met Remumu spreken om de quest “A Journey to Remember” te starten. Houd er rekening mee dat spelers die deze content eerder al voltooiden dit niet nog een keer kunnen doen.

Meer informatie is beschikbaar op:
https://eu.finalfantasyxiv.com/lodestone/special/2020/The_Maidens_Rhapsody/

Spelers die verlangen naar meer FINAL FANTASY XIV-avonturen kunnen uitkijken naar de FINAL FANTASY XIV Fan Festivals die in 2020 en 2021 naar Noord-Amerika, Japan en Europa komen. Bekijk hier een video-preview om te zien wat je op die festivals kunt verwachten: https://youtu.be/OGpQ0NUKCSk

Hier vind je meer informatie over locaties en datums van de Fan Festivals: https://fanfest.finalfantasyxiv.com

Fans worden ook uitgenodigd om alle zeven afleveringen van ‘The Creation of FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers’ te kijken. Deze serie biedt een diepgaand inzicht in diverse onderdelen van de ontwikkeling van FINAL FANTASY XIV Online, waarbij verschillende ontwikkelaars een kijkje achter de schermen geven en vertellen hoe ze de zeer populaire MMORPG hebben gemaakt. De complete serie is hier op YouTube te bekijken: http://sqex.to/gF6D6

Nieuwkomers in FINAL FANTASY XIV Online worden uitgenodigd om een gratis trial te downloaden die ze laat genieten van alle content tot level 35. De gratis trial laat spelers tot acht speelbare personages maken, en de verschillende speelbare rassen, klasses en jobs proberen zonder speeltijdbeperkingen. Nieuwe spelers die de gratis proefversie willen proberen, kunnen zich hier registreren: http://sqex.to/FFXIV_FreeTrial.

FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers is de derde uitbreiding van FINAL FANTASY XIV Online, en werd sinds de release in juli 2019 alom geprezen en hoog beoordeeld. De uitbreiding levert onder andere prachtige nieuwe omgevingen, de nieuwe gunbreaker- en dancer-jobs, de Hrothgar- en Viera-rassen, het Trust-systeem en veel meer, om zowel oude als nieuwe spelers honderden uren aan content te bieden.

FINAL FANTASY XI Online is een online role-playing game die spelers onderdompelt in het fascinerende universum van Vana’diel. Vecht, verken, praat en handel je een weg door een wereld vol missies, quests en intriges! Speel met je vrienden of werk samen met de avonturiers die je tijdens je reizen tegenkomt. Welk pad je ook kiest, de mogelijkheden in FINAL FANTASY XI Online zijn schier eindeloos.

Geef een reactie