Games
Je bent hier:

Final Fantasy XIV Online Patch 5.2 – Echoes of a Fallen Star is gearriveerd

De Shadowbringers™-saga wordt vervolgd in FINAL FANTASY® XIV Online, waarvoor SQUARE ENIX® Patch 5.2: Echoes of a Fallen Star heeft uitgebracht.

Deze nieuwste update voor de hooggeprezen MMO brengt nieuwe uitdagingen naar de Warriors of Light. En dat niet alleen op de First, maar ook op hun thuiswereld de Source, waar de Eorzeaanse krachten hun strijd voortzetten tegen het Garleaanse rijk.

Patch 5.2 levert een schat aan nieuwe content voor alle speelstijlen:

 • Nieuwe hoofdscenario-quests – Het veelgeprezen verhaal van Shadowbringers krijgt een vervolg, waarbij de Warrior of Darkness en de Scions of the Seventh Dawn wachten op het moment dat de Crystal Exarch ze naar huis kan brengen.
 • Nieuwe raid: Eden’s Verse – Het tweede deel van de Eden-raid-series biedt uitdagende nieuwe gevechten op de moeilijkheidsniveaus normal en savage. Daarnaast introduceert dit deel het personage Gaia, dat is ontworpen door de beroemde FINAL FANTASY-ontwikkelaar Tetsuya Nomura.
 • Nieuwe dungeon: Anamnesis Anyder – Spelers kunnen deze nieuwe uitdaging proberen te overwinnen met medespelers, of met een groep non-player-personages met behulp van het Trust-systeem.
 • New Trial: Cinder Drift – Het Ruby Weapon vertegenwoordigt de laatste ontwikkelingen in Garleaanse militaire technologie, spelers kunnen ertegen strijden op de moeilijkheidsniveaus normal en extreme.
 • Nieuwe Beast Tribe-quests – De Qitari leveren nieuwe quests die zijn gericht op de Disciples of the Land-klasses.
 • Nieuwe Chronicles of a New Era-quest “The Sorrow of Werlyt” – Ontdek het verhaal achter de gloednieuwe Weapon-serie, waarbij het Garleaanse rijk de patstelling met de Eorzeaanse troepen wil doorbreken door deze culminatie van hun macabere experimenten op hen los te laten.
 • Ocean Fishing – Deze Fisher-exclusieve content laat spelers op bepaalde tijden aan boord gaan van een schip waarmee ze op zee kunnen vissenom, op basis van de gevangen vissen, ervaring en Scrips te verdienen. Wanneer aan bepaalde voorwaarden is voldaan, maken alle passagiers kans op een grote vangst!
 • Update voor Ishgardian Restoration (Patch 5.21) – De volgende update voor deze content voor Disciples of the Hand and Land levert gatherer-specifieke content in de Diadem, high-level crafting-uitdagingen, een nieuw beoordelingssysteem, en meer.
 • Nieuwe quest-serie voor “Resistance Weapon”-uitrustingsverbeteringen “Save the Queen: Blades of Gunnhildr” (Patch 5.25) – Deze nieuwe quest-serie krijgt vanaf Patch 5.2 regelmatige updates die het spelers mogelijk maken om krachtige uitrusting te veroveren, terwijl ze meer leren over het thuisland van de Hrothgar, de Bozja Citadel.
 • In-game-aanpassingen – Spelers kunnen diverse tweaks verwachten voor Jobs, PvP-acties en New Game+,  naast diverse Crafter- en Gatherer-updates.
 • Nieuwe mounts, minions, haarstijl, emote, craftrecepten, en meer.

Bekijk hier de volledige Patch 5.2-trailer: https://youtu.be/tM3-wh-zUJI
Meer details zijn te vinden op de officiële Patch 5.2-site: https://eu.finalfantasyxiv.com/shadowbringers/patch_5_2/

Fans kunnen nog meer van FINAL FANTASY XIV genieten tijdens de FINAL FANTASY XIV Fan Festivals die in 2020 en 2021 naar Noord-Amerika, Japan en Europa komen. Bekijk hier een trailer voor een indruk van het spektakel dat de Fan Festivals naar fans brengen: https://youtu.be/OGpQ0NUKCSk

Meer informatie over locaties en datums van de Fan Festivals vind je hier:
https://fanfest.finalfantasyxiv.com

Nieuwkomers in FINAL FANTASY XIV Online worden uitgenodigd om een gratis trial te downloaden die ze laat genieten van alle content tot level 35. De gratis trial laat spelers tot acht speelbare personages maken, en de verschillende speelbare rassen, klasses en jobs proberen zonder speeltijdbeperkingen. Nieuwe spelers die de gratis proefversie willen proberen, kunnen zich hier registreren: http://sqex.to/FFXIV_FreeTrial.

FINAL FANTASY XIV: Shadowbringersis de derde uitbreiding van FINAL FANTASY XIV Online,en werd sinds de release in juli 2019 alom geprezen en hoog beoordeeld. Met prachtige nieuwe omgevingen, de nieuwe gunbreaker- en dancer-jobs, de Hrothgar- en Viera-rassen, het Trust-systeem en veel meer, biedt FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers zowel fans als nieuwkomers honderden uren aan content om te verkennen.

Geef een reactie