Games
Je bent hier:

Welkom in Midgar – Final Fantasy VII Remake is nu verkrijgbaar

Lang verwachte action-RPG arriveert vandaag op PlayStation 4

Eén van de grootste, felst begeerde releases ooit, FINAL FANTASY® VII REMAKE, is nu wereldwijd verkrijgbaar voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem, en werd warm verwelkomd met vele lovende reviews.

FINAL FANTASY VII REMAKE verplaatst spelers naar een planeet waarvan de levenskracht wordt beheerd door het schimmige bedrijf Shinra Electric Power Company. Cloud Strife, een voormalig lid van Shinra’s elite SOLDIER-eenheid, verleent als huurling zijn hulp aan de organisatie Avalanche die het opneemt tegen Shinra’s onderdrukking.

FINAL FANTASY VII REMAKE is een, met behulp van de beste moderne technologie, geheel vernieuwde versie van het iconische origineel dat het RPG-genre opnieuw definieerde. Naast de onvergetelijke personages en het verhaal, dat vaak genoemd wordt als één van de krachtigste videogame-verhalen ooit, biedt FINAL FANTASY VII REMAKE een hybride vechtsysteem dat realtime-actie mengt met strategische, commandogebaseerde gevechten. Deze  eerste game in het project voert spelers mee naar de eclectische stad Midgar en biedt een volledig opzichzelfstaande game-ervaring die dieper dan ooit ingaat op de iconische personages en de wereld die spelers kunnen verkennen.

FINAL FANTASY VII REMAKE is nu verkrijgbaar voor het PlayStation®4-systeem. De FINAL FANTASY VII REMAKE Demo is nu wereldwijd beschikbaar voor bezitters van het PlayStation®4-systeem en laat spelers het eerste hoofdstuk van de game beleven. Wie de demo downloadt vóór 11 mei 2020 ontvangt een exclusief PlayStation®4-thema. Download hier de demo: https://sqex.link/FF7RDemo .

Geef een reactie