Games
Je bent hier:

Final Fantasy VII Remake speelbare demo vanaf vandaag verkrijgbaar op PlayStation 4

Terwijl iedereen uitkijkt naar de lancering van FINAL FANTASY® VII REMAKE op 10 april, maakt Square Enix vandaag bekend dat PlayStation®4-bezitters van over de hele wereld vanaf vandaag aan de slag kunnen met een speelbare demo van de game. De demo is nu te downloaden in de PlayStation®Store en laat spelers het eerste hoofdstuk van de game en de iconische Mako Reactor 1 bombing-missie beleven. Daarnaast ontvangen spelers die de demo vóór 11 mei 2020 downloaden een exclusief PlayStation®4-thema wanneer de volledige game volgende maand wordt gelanceerd.

FINAL FANTASY VII REMAKE verplaatst spelers naar een planeet waarvan de levenskracht wordt beheerd door het schimmige bedrijf Shinra Electric Power Company. Cloud Strife, een voormalig lid van Shinra’s elite SOLDIER-eenheid, verleent als huurling zijn hulp aan een anti-Shinra-organisatie die Avalanche wordt genoemd. Deze  eerste game in het project voert spelers mee naar de stad Midgar en is een volledig opzichzelfstaande game-ervaring voor RPG-spelers die verlangen naar onvergetelijke personages, een krachtig verhaal en de ruimte om hun eigen speelstijl te kiezen, met een vechtsysteem waarin spectaculaire realtime-actie  samenvloeit met strategische, op commando’s gebaseerde gevechten.

Bekijk de demo trailer van FINAL FANTASY VII REMAKE  hier

FINAL FANTASY VII REMAKE komt op 10 april 2020 beschikbaar voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem. De FINAL FANTASY VII REMAKE-demo is nu verkrijgbaar als download voor het PlayStation®4-systeem. Ga voor meer informatie naar: www.ffvii-remake.com

Geef een reactie