Games
Je bent hier:

Final Fantasy VII Remake in drie dagen meer dan 3,5 miljoen keer verscheept en verkocht wereldwijd!

Volgend op wereldwijd lovende reviews van critici, maakt Square Enix vandaag bekend dat in de 3 dagen nadat FINAL FANTASY® VII REMAKE op 10 april is uitgebracht de verscheepte exemplaren en digitale verkopen samen de grens van 3,5 miljoen exemplaren hebben overschreden. Met name de digitale verkoopcijfers zijn buitengewoon hoog, en blijven groeien.

FINAL FANTASY VII REMAKE is een, met behulp van de beste moderne technologie, geheel vernieuwde versie van het iconische origineel dat het RPG-genre opnieuw definieerde. Naast de onvergetelijke personages en het verhaal, dat vaak genoemd wordt als één van de krachtigste videogame-verhalen ooit, biedt FINAL FANTASY VII REMAKE een hybride vechtsysteem dat realtime-actie mengt met strategische, commandogebaseerde gevechten. Deze eerste game in het project voert spelers mee naar de eclectische stad Midgar en biedt een volledig opzichzelfstaande game-ervaring die dieper dan ooit ingaat op de iconische personages en de wereld die spelers kunnen verkennen.

FINAL FANTASY VII REMAKE verplaatst spelers naar een planeet waarvan de levenskracht wordt beheerd door het schimmige bedrijf Shinra Electric Power Company. Cloud Strife, een voormalig lid van Shinra’s elite SOLDIER-eenheid, verleent als huurling zijn hulp aan een ondergrondse verzetsgroep die zichzelf Avalanche noemt en een vuist maakt tegen Shinra’s onderdrukkende macht.

FINAL FANTASY VII REMAKE is nu verkrijgbaar voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem.

Geef een reactie