Uitgaan
Je bent hier:

Feestelijke opening Varend Corso Westland

2 augustus

Namens Varend Corso Westland nodigen we de media van harte uit voor de feestelijke en officiële opening van Varend Corso Westland op vrijdag 2 augustus in aanwezigheid van Manoushka Zeegelaar-Breeveld, hoofdrolspeelster in de alom geprezen muzikale voorstelling Celia!, de internationale band Nils Fischer & TIMBAZO en diverse burgemeesters en wethouders uit de regio. TIMBAZO ft. Manoushka verzorgt de muzikale opening met een salsa-act uit Celia!.

Het eerste weekend van augustus varen de 56 kleurrijke boten van Varend Corso Westland voor de 22e keer over de 80 kilometer lange route door de Zuid-Hollandse wateren. Het kleurrijke en schilderachtige gratis evenement met het thema WOW! vaart op 2, 3 en 4 augustus af om honderdduizenden toeschouwers te verbazen en te vermaken met al het moois dat de Nederlandse groente- en tuinbouw te bieden heeft. Jaarlijks bezoeken ruim een half miljoen mensen die driedaagse spektakel, met festiviteiten op het water én op de kade.

Tijdschema | vrijdag 2 augustus :
12:00 uur         Inloop genodigden
12:30 uur         Start van de bijeenkomst met sprekers Bouke Arends (burgemeester Westland) en Rob Baan (directeur Koppert Cress)
13:50 uur         Start afvaart
15:30 uur         Start borrel

Locatie: De Tuinderij – Van Wijklaan 2, De Lier (grens Westland en Midden-Delfland).

Pers kan zich aanmelden via info@triplepentertainment.nl

Geef een reactie