BioscoopFilm
Je bent hier:

Eerste beelden van André Kuipers’ Beyond: Ode to the Earth

M&N Media Group brengt op 10 oktober het meeslepende Beyond: Ode to the Earth, het regiedebuut van André Kuipers, uit in de bioscoop. In de unieke muzikale filmbeleving toont André de oneindige schoonheid van onze aarde, gezien vanuit de ruimte door de ogen van een astronaut.

De vroege en landelijke persvoorstelling vinden plaats op dinsdag 6 augustus en maandag 30 september om 10:30 uur in Pathé Arena, Amsterdam. Op vrijdag 6 september zijn er in Amsterdam interviews mogelijk met André Kuipers. Voor aanmeldingen en interviewverzoeken: pauline@triplepentertainment.nl

Beyond is een sound & vision experience waarin beeld en muziek naadloos op elkaar aansluiten en zorgen voor een betoverende bioscoopervaring voor jong en oud. De wereldberoemde Griekse muzikant, componist, songwriter en producer Vangelis (bekend van onder meer befaamde filmmuziek voor Chariots of Fire, Blade Runner, 1492: Conquest of Paradise en Alexander) en goede vriend van André, werkte tot zijn overlijden met veel enthousiasme samen met Kuipers aan de film. Beyond bevat maar liefst 40 songs uit het rijke oeuvre van Vangelis dat zes decennia omspant. Daarnaast produceerde Armin van Buuren speciaal voor Beyond een cover van Vangelis’ track Pulstar, die op 27 september als single zal worden uitgebracht.

Beyond: Ode to the Earth beleeft op 4 oktober de grootste Nederlandse filmpremière ooit in Ziggo Dome, waar de film vertoond wordt op een 22 meter breed filmdoek. Daarna vanaf 10 oktober in de bioscoop in heel Nederland.

Geef een reactie