Bioscoop
Je bent hier:

Een vriendenweekend loopt uit de hand in The Dadchelor

Een vriendenweekend in het Italiaanse Perugia ontspoort volledig in de over-de-top-komedieThe Dadchelor, die vanaf 15 augustus in de bioscopen te zien is. Bekijk hier de trailer.

In de nieuwe komedie van Jon Karthaus (Costa!!, Bon Bini Holland 2, Fijn Weekend) staat de über-verantwoordelijke ‘soon to be dad’ Mark op het punt door zijn vrouw gedumpt te worden omdat ze hem te saai vindt geworden. Zijn vrienden Bob, Eric en Rascha besluiten hem te ‘ontvoeren’ voor een Dadchelor-vriendenweekend naar het pittoreske Perugia in Italië. Maar het activiteitenprogramma met allerlei maffe opdrachten, blijkt net iets té ambitieus en voor ze het weten staan ze oog in oog met de Italiaanse onderwereld…

De hoofdrollen worden vertolkt door Steef de Bot (Vliegende Hollanders, De Vuurlinie, Bodem), André Dongelmans (De Luizenmoeder, Dirty Lines, Only You), Kiki van Deursen (Smeris, Draadstaal, Dit zijn wij) en Oscar Aerts (Costa!!, Casa Coco, Bed & Breakfast) als de vriendengroep. Ook zijn er rollen weggelegd voor Jennifer  Hoffman (De Luizenmoeder, Pottenkijkers, All Inclusive), Michiel Romeyn (Jiskefet), Pepijn Schoneveld (Zoek de fouten, De Vuurlinie, Net als in de Film), Matteo Simoni (Callboys, Marina, Safety First) en de Italiaanse Desirée Popper vertolken belangrijke bijrollen.

Vanaf 15 augustus in de bioscoop!

Bekijk de trailer hier:

Geef een reactie