Boeken
Je bent hier:

Een duif onder het bed

Fascinerende debuutroman van Rox van der Helm

Een duif onder het bed is het ontroerende verhaal over de 18-jarige studente Xandra die een burn-out krijgt en in een depressie raakt. Schrijfster Rox van der Helm schuwt lastige thema’s als de liefde en de dood, vriendschappen en ziekte niet in haar literaire roman. In 2020 debuteerde ze met het succesvolle “Schuddebuikend je bed in: over seks, corona en BN’ers”. Een feel good boek dat mensen liet lachen tijdens de pandemie. Een duif onder het bed is haar eerste literaire roman.

 

Xandra is 18 jaar als ze te maken krijgt met de zweepslagen van het leven. Een moeizame relatie met haar moeder zorgt ervoor dat haar liefdesrelatie met Max onder druk komt te staan. Ze krijgt een burn-out en belandt in een depressie. Samen met een onverwacht cadeau, een rode kater, probeert Xandra overeind te blijven in wat soms een niemandsland lijkt.

 

Rox van der Helm over haar debuutroman: “Iedereen krijgt te maken tegenslagen in het leven en uiteindelijk gaat het erom hoe we daarmee omgaan. Met Een duif onder het bed wil ik mensen laten lachen en huilen, maar vooral ook een positieve boodschap uitdragen: maak wat van het leven!”

 

Een duif onder het bed is de ideale literaire roman voor scholieren, studenten en kattenliefhebbers en verkrijgbaar vanaf 27 januari 2022

Geef een antwoord