EventFamilieKinderenUitgaan
Je bent hier:

Echo Base Charity Con 2023

op 27 mei

Op zaterdag 27 mei 2023 wordt Pathé Amsterdam Noord omgetoverd tot een waar walhalla voor Star Wars-liefhebbers van alle leeftijden tijdens de zesde editie van hét Star Wars-evenement in de Benelux. De netto-opbrengst van Echo Base Charity Con wordt gedoneerd aan Make-A-Wish Nederland. Voor meer info: www.echobasecon.nl.

Naast een enorm aanbod merchandise (speelgoed, posters, T-shirts, boeken etc.) en een veiling met unieke Star Wars-stukken, zijn er ook vele Star Wars-cosplayers aanwezig en rijden bekende robots zoals R2-D2 Verschillende acteurs uit de Star Wars-films en series zijn aanwezig om handtekeningen uit te delen, mee op de foto te gaan en te vertellen over hun ervaringen tijdens de panels. Zo zal de Australische actrice Bonnie Piesse uit Attack of the Clones, Revenge of the Sith en recent de Disney+-serie Obi-Wan Kenobi haar opwachting maken in Pathé Amsterdam Noord.

Ook aan de jeugdige bezoekers is gedacht: zo kunnen kinderen leren vechten met een lightsaber, samen Star Wars-spellen spelen, een Star Wars LEGO-bouwwerk maken of geschminkt worden als hun favoriete Star Wars-figuur. Het maakt Echo Base Charity Con tot een evenement voor de hele familie.

Geef een reactie