+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
Dragon Quest Logo

DRAGON QUEST XI: ECHOES OF AN ELUSIVE AGE
NU VERKRIJGBAAR VOOR PLAYSTATION 4 EN STEAM

Square Enix Ltd., maakt bekend dat DRAGON QUEST® XI: Echoes of an Elusive Age™, de nieuwste titel in één van de meest geprezen role-playing game-series ooit en het perfecte instappunt voor nieuwkomers, nu verkrijgbaar is voor het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem en STEAM®.

Bekijk hier de nieuwe lanceringstrailer getiteld “A Legend Reborn”. 

Zowel de fans van oudere delen als nieuwe spelers zullen genieten van het boeiende verhaal over een opgejaagde held die op reis gaat met een kleurrijke groep loyale metgezellen om het mysterie van zijn lot te ontrafelen. DRAGON QUEST XI brengt de sterkste punten van de DRAGON QUEST-serie op de best mogelijke manier samen, met een evenwichtig en toegankelijk strategisch vechtsysteem, heldere en fraaie graphics, charmante personages en een betoverend verhaal.

DRAGON QUEST XI is ontwikkeld als een rijke, in alle opzichten complete titel, dus zonder redenen om de game later nog uit te breiden met DLC. De Westerse versie van DRAGON QUEST XI bevat niet alleen een schat aan content, maar biedt ook verschillende upgrades en verbeteringen die niet in de Japanse versie aanwezig waren, waaronder:

  • Engelse voice-over – om de kleurrijke personages tot leven te wekken.
  • Draconian Quest – een extra moeilijke stand met aanvullende uitdagingen voor ervaren spelers.
  • Bijgewerkte menu’s & gebruikersinterface – met visuele verbeteringen en meer intuïtieve navigatiemogelijkheden.
  • Camera Mode – zodat spelers de prachtige landschappen, personages en monsters van alle kanten kunnen bekijken.
  • Een nieuwe dashfunctieen vele andere systeemverbeteringen, zoals verbeterde bewegingen van personage en camera.

Bekijk hier het CG-proloogfilmpje.

DRAGON QUEST XI: Echoes of An Elusive Age
is nu beschikbaar voor het PlayStation®4-systeem en STEAM*. Iedereen die het spel koopt, ontvangt ook de Trodain Bandana en Trodain Togs uit DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King®, deze zijn meteen aan het begin van de game al in de inventaris aanwezig. Bekijk hier alvast het DRAGON QUEST VIII-kostuum in actie.

*DRAGON QUEST XI: Echoes of An Elusive Age komt vandaag om 18:00 CEST op Steam beschikbaar.

Kijk hier voor meer informatie over DRAGON QUEST XI.

Verwante links:
STEAM

PlayStation®Store
Officiële homepage
Facebook  
Twitter: @DragonQuest

Over Square Enix Ltd.
Square Enix Ltd. ontwikkelt, publiceert, distribueert en licenseert entertainment van de merken SQUARE ENIX®, EIDOS® en TAITO® in Europa en andere PAL-regio’s als onderdeel van de Square Enix-bedrijvengroep. Square Enix Ltd. beschikt tevens over een wereldwijd netwerk van toonaangevende ontwikkelingsstudio’s, zoals IO Interactive™, Crystal Dynamics® en Eidos Montréal. De Square Enix-bedrijvengroep heeft een waardevolle portfolio van intellectueel eigendom opgebouwd, met onder andere: FINAL FANTASY® (waarvan wereldwijd meer dan 141 miljoen exemplaren zijn verkocht), DRAGON QUEST® (waarvan wereldwijd meer dan 76 miljoen exemplaren zijn verkocht) en TOMB RAIDER® (waarvan wereldwijd meer dan 66 miljoen exemplaren zijn verkocht); daarnaast is er nog het legendarische SPACE INVADERS®. Square Enix Ltd. is een in Londen gevestigde volledige dochtermaatschappij van Square Enix Holdings Co., Ltd.

Meer informatie over Square Enix Ltd. is te vinden op http://eu.square-enix.com/en

© 2017, 2018 ARMOR PROJECT/BIRD STUDIO/SQUARE ENIX Alle rechten voorbehouden.

© SUGIYAMA KOBO  ℗ SUGIYAMA KOBO

ECHOES OF AN ELUSIVE AGE is een geregistreerd handelsmerk of handelsmerk van Square Enix Co., Ltd. DRAGON QUEST, CRYSTAL DYNAMICS, FINAL FANTASY, EIDOS, SPACE INVADERS, SQUARE ENIX, het SQUARE ENIX-logo, TAITO en TOMB RAIDER zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van de Square Enix-bedrijvengroep. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.