Uitgaan
Je bent hier:

Zwaargewichten Mohamed Abdallah en Arkadiusz Wrzosek

vullen laatste twee toernooiplaatsen tijdens GLORY 62 Rotterdam

Loting zwaargewichttoernooi vindt vrijdag 30 november plaats

Tickets te koop via tickets.glorykickboxing.com

‘s Werelds grootste kickboks-organisatie GLORY kondigt vandaag de laatste twee deelnemers aan voor een historisch zwaargewichttoernooi tijdens GLORY 62 dat op zaterdag 8 december plaatsvindt in Rotterdam Ahoy. Op één spectaculaire avond nemen acht van de beste vechters uit de zwaargewichtdivisie het tegen elkaar op. In totaal is er tijdens GLORY 62 Rotterdam $ 150.000,- aan prijzengeld te winnen.

Zes van de acht deelnemers werden eerder al aangekondigd. De overgebleven twee toernooiplaatsen worden gevuld door het Duitse talent Mohamed Abdallah (18-2, 6 KO, Duitsland) en GLORY-debutant Arkadiusz “Hightower” Wrzosek (7-4 1 NC, 4 KO, Polen), die naar de organisatie komt na een succesvolle carrière als zowel amateur en professional in Polen.

Abdallah en Wrzosek sluiten zich aan bij de deelnemersgroep waar ook zwaargewichten Junior “The Juggernaut” Tafa (20-3, 16 KO, Australië) en Tomas “The Giant Slovak” Mozny (20-6-1, 6 KO, Slowakije) deel van uitmaken. Geplaatsten vijf tot acht worden willekeurig getrokken uit de deelnemersgroep tijdens een bijeenkomst die plaatsvindt op vrijdag 30 november. Deze wordt uitgezonden op Veronica tv tussen 22.20 en 23.20 uur.

In plaats van een willekeurige trekking voor de derde en vierde plaats op het toernooi, zal Guto Inocente (35-9, 17 KO, Brazilië) het toernooi beginnen als geplaatste nummer 3 en Jahfarr Wilnis (31-10-1, 8 KO, Nederland) als geplaatste nummer 4, gebaseerd op hun huidige rankings.

De plaatsing en deelnemersgroep van het zwaargewichttoernooi zien er als volgt uit:

De indeling van het zwaargewichttoernooi:
Nummer 1: Benjamin Adegbuyi
Nummer 2: Jamal Ben Saddik
Nummer 3: Guto Inocente
Nummer 4: Jahfarr Wilnis
Nummers 5-8: worden willekeurig getrokken uit de deelnemersgroep

Deelnemersgroep
Junior Tafa
Tomas Mozny
Mohamed Abdallah
Arkadiusz Wrzosek

Klik op het plaatje voor een preview van het toernooi met acht zwaargewichten:

Naast het zwaargewichttoernooi vindt tijdens GLORY 62 Rotterdam ook een co-headline-gevecht lichtzwaargewicht plaats tussen de naar GLORY terugkerende Luis Tavares (52-7, 22 KO, Nederland) en Letse nieuwkomer Artur Gorlov (23-6, 10 KO, Letland).

Hieronder de complete vechtkaart voor GLORY 62 Rotterdam:

GLORY 62 Rotterdam

 • Finale zwaargewichttoernooi: winnaar gevecht E vs. winnaar gevecht F
 • Co-headline-gevecht lichtzwaargewicht: Luis Tavares vs Artur Gorlov
 • Halve finale zwaargewichttoernooi gevecht F: winnaar gevecht B vs. winnaar gevecht D
 • Halve finale zwaargewichttoernooi gevecht E: winnaar gevecht A vs. winnaar gevecht C
 • Kwartfinale zwaargewichttoernooi gevecht D: Guto Inocente vs een nog te bepalen vechter
 • Kwartfinale zwaargewichttoernooi gevecht C: Jahfarr Wilnis vs. een nog te bepalen vechter
 • Kwartfinale zwaargewichttoernooi gevecht B: Jamal Ben Saddik vs. een nog te bepalen vechter
 • Kwartfinale zwaargewichttoernooi gevecht A: Benjamin Adegbuyi vs. een nog te bepalen vechter

GLORY 62 wordt zaterdag 8 december vanaf 19.30 uur uitgezonden op Veronica tv.

Voordat het zwaargewichttoernooi begint, vindt GLORY 62 SuperFight Series plaats met vijf gevechten tussen bekende gezichten en veelbelovende talenten.

Tijdens een van de belangrijkste wedstrijden van de avond, zal de weltergewichtveteraan Robbie “The Rabbit” Hageman (53-9-1, 9 KO, Nederland) de opmars proberen te stuiten van de 20-jaar oude dynamo Dmitrii Menshikov (20-2, 16 KO, Rusland), die Mohammed Jaraya vervangt.

Hieronder de kaart met vijf gevechten voor de GLORY 62 SuperFight Series:

GLORY 62 SuperFight Series

 • Lichtgewichtgevecht: Marat Grigorian vs. Christian Baya
 • Lichtgewichtgevecht: Tyjani Beztati vs. Stoyan Koprivlenski
 • Weltergewichtgevecht: Robbie Hageman vs. Dmitrii Menshikov
 • Weltergewichtgevecht: Miles Simson vs. Hamicha
 • Reservegevecht zwaargewichttoernooi: Roël Mannaart vs. Kirill Kornilov

GLORY 62 SuperFight Series wordt live en exclusief gestreamd via UFC FIGHT PASS op zaterdag 8 december vanaf 18:00 uur en tevens uitgezonden op Veronica televisie.

Tijdens het enkele preliminary-gevecht van de avond zal de ongeslagen Donovan Wisse (11-0, 7 KO, Suriname) het opnemen tegen de Turkse Ertuğrul Bayrak (16-6, 5 KO, Turkije), die in het middengewicht debuteert bij de organisatie.

GLORY 62 Prelims

 • Middengewichtgevecht: Donovan Wisse vs. Ertuğrul Bayrak

De GLORY 62 prelims worden 8 december live gestreamd via het GLORY YouTube kanaal en de GLORY Facebook pagina om 17:30 uur.

Tickets voor GLORY 62 Rotterdam – inclusief toegang tot de GLORY 62 SuperFight Series en GLORY 62 prelims – zijn nu hier te koop: tickets.glorykickboxing.com.

Ga voor meer informatie over GLORY naar glorykickboxing.com.

Over GLORY
GLORY, opgericht in 2012, is eigendom van GLORY Sports International (GSI). Een professionele aanbieder van martial arts gevechten en televisiecontent, met kantoren in Denver, Amsterdam en Singapore. Het programma-aanbod van GLORY is te zien in meer dan 200 landen. De regels van GLORY kickboksen zijn gebaseerd op een mix van verschillende gevechtsdisciplines waaronder karate, Muay Thai, Taekwondo en traditioneel boksen. Meer informatie: Facebook, Twitter en www.glorykickboxing.com.

Geef een reactie