+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl

Dé Franse feelgoodfilm van het jaar

Dé Franse feelgoodfilm Demain Tout Commence vertelt het verhaal van de immer feestende Samuel (Omar Sy). Na jarenlang onbezorgd te hebben geleefd geeft een ex-vriendin hem een wel erg grote verantwoordelijkheid; een dochter. Demain Tout Commence is een komisch drama over de onvoorwaardelijke liefde tussen ouder en kind en de dilemma’s die ouderschap met zich meebrengt. Filmdistributeur Belga Films brengt de film op 17 mei uit op DVD en Blu-ray. De hoofdrollen zijn voor Omar Sy (Intouchables, Samba), Clémence Poésy (127 Hours, Harry Potter), Antoine Bertrand (The Four Soldiers, Borderline) en Gloria Colston.

Samuel leidt een rustig en zorgeloos leven aan de kust. Hij woont in het zonnige zuiden van Frankrijk vlakbij de mensen van wie hij houdt, zonder verantwoordelijkheden en zonder hard te werken. Tot één van zijn vroegere veroveringen laat weten dat hij vader is van een paar maanden oude baby en ze zijn dochter Gloria bij hem achterlaat. Dat ziet hij niet zitten. Vastberaden om het kindje terug te brengen naar haar moeder vertrekt Samuel halsoverkop naar Londen, maar zonder succes. Acht jaar later hebben Samuel en Gloria hun leven opgebouwd in Londen en zijn ze onafscheidelijk geworden. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil ze haar dochter terug.

Cast & crew
De film is geregisseerd door Hugo Gélin en is een remake van de Mexicaanse filmkomedie No Se Aceptan Devoluciones uit 2013. Hoofdrolspeler Omar Sy werd in 2011 in één klap beroemd met zijn rol in Intouchables. Ook in deze film zet hij weer een sterk personage neer. Clémence Poésy was eerder te zien in de Harry Potter-franchise als Fleur Delacour. Voor Gloria Colston is dit haar eerste rol in een speelfilm.

Technische details
Leeftijd: 9 jaar, angst

Speelduur film: 113 minuten
Bonusmateriaal: Making of & trailer
Geluid DVD: Digital 5.1
Geluid Blu-ray: DTS-HD Master Audio 5.1
——————————————————————————————–
NOOT VOOR DE REDACTIE

Packshots en stills van Demain Tout Commence  zijn te downloaden via: https://we.tl/NxHCSj81yi

Voor meer informatie, recensie-exemplaren en prijsvragen kun je contact opnemen met:
Triple P Entertainment | Merel van Baal | Tel: 035-6982106 | E-mail: merel@triplepentertainment.nl |

www.triplepentertainment.nl | Twitter | Facebook | Instagram