+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl

La La Land

vanaf 25 mei op DVD, Blu-ray, Combo soundtrack editie
& Digital HD

De Oscarwinnende film La La land is het nieuwste meesterwerk van regisseur Damien Chazelle. Ryan Gosling (The Notebook, The Big Short) en Emma Stone (Birdman, Crazy Stupid Love) schitteren als jong stel dat zijn dromen najaagt in het hectische Hollywood. De film won zeven Golden Globe Awards (waaronder Beste Film, Beste Regisseur, Beste Actrice en Beste Acteur) en werd genomineerd voor elf BAFTA Awards, waarvan er vijf werden gewonnen, en veertien Oscars, waarvan er zes werden verzilverd waaronder Beste Regisseur, Beste Actrice en Beste Muziek. Filmdistributeur Belga Films brengt dit ultieme feelgood liefdesverhaal op 25 mei uit op DVD, Blu-ray en Digital HD.

Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood? La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen.

Cast & crew
Na zijn meesterwerk Whiplash is La La Land de tweede grote film van Damien Chazelle. In de film herenigt hij Ryan Gosling en Emma Stone, die eerder al samen acteerden in o.a. Crazy Stupid Love. J.K. Simmons heeft een rol als restauranthouder en baas van Sebastian. John Legend speelt ook mee in de film en is leverde muziek voor de Oscarwinnende soundtrack van La La Land.

Technische details
La La Land is verkrijgbaar in diverse uitgaven:

  • Single DVD
  • Single Blu-ray
  • Combo Soundtrack editie (DVD + Blu-ray + originele soundtrack en 1 uur bonusmateriaal)

Leeftijd: Alle leeftijden, Grof taalgebruik
Lengte DVD: 123 min. + 14 min. Bonus
Lengte BR : 128 min. + 85 min. Bonus
Bonusmateriaal D VD & Blu-ray: Audio commentaar, song selection, marketing gallery, featurettes
Geluid DVD: Digital 5.1
Geluid Blu-ray: DTS-HD Master Audio 5.1

——————————————————————————————————

NOOT VOOR DE REDACTIE

Packshots en stills van La La Land  zijn te downloaden via: https://we.tl/qZolQD0u8T

Voor meer informatie, recensie-exemplaren en prijsvragen kun je contact opnemen met:
Triple P Entertainment | Merel van Baal | Tel: 035-6982106 | E-mail: merel@triplepentertainment.nl |

www.triplepentertainment.nl | Twitter | Facebook | Instagram