+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
Beste Social

De Beste Social Media krijgt nieuwe naam: The Best Social Media

Complete rebranding moederbedrijf The Best Social

Vanaf vandaag krijgen online media platformen en initiatieven De Beste Social Media, De Beste Social Awards, Studio Broekhuizen, Das Beste Aus Social Media, De Beste Social Podcast en De Beste Social Jobs een nieuwe naam. Vanaf heden gaan ze door het digitale leven onder de vlag van moederbedrijf The Best Social, met de slogan ‘we curate, create & celebrate the best of social media’.

De groei en bijbehorende (internationale) projecten van het social bedrijf zijn reden voor de nieuwe naam en identiteit. Alle projecten vallen onder de volgende drie takken: The Best Social Media, The Best Social Studio en The Best Social Awards.

Tijd voor verandering
Oprichter Diederik Broekhuizen startte in 2010 als freelancer op een zolderkamertje. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een 14-koppig team met zeven verschillende merken en projecten: online platform De Beste Social Media, het Duitse platform Das Beste aus Social Media, vacatureplatform De Beste Social Jobs, De Beste Social Podcast, awarduitreiking De Beste Social Awards, full-service social media-bureau Studio Broekhuizen en het nieuwe Engelse platform The Best of Social Media.

“Met al deze projecten ontstond de behoefte om het merk en bedrijf duidelijker te communiceren naar de buitenwereld. Bij deze groei hoort een continue naam die doorgetrokken wordt in elke divisie. Met de compleet vernieuwde huisstijl krijgt het moederbedrijf The Best Social de uitstraling die het verdient. Onze ambities zijn grenzeloos en daarom is een internationale naam een logische vervolgstap. We blijven uiteraard bij onze roots met onze Nederlandse pagina en zullen altijd in het Nederlands blijven communiceren. Promised”, aldus Broekhuizen.”

Voor de volgers en huidige klanten verandert er weinig. De missie blijft hetzelfde: een platform bieden voor de meest bijzondere, grappige, opmerkelijke en creatieve content op social media. Met als ultieme doel het social media landschap naar een hoger niveau te tillen.

Moederbedrijf en haar divisies
The Best Social B.V
www.thebest.social

PUBLISHING
The Best Social Media
Engels
Nederlands
Duits
The Best Social Jobs
The Best Social Podcast

STUDIO
The Best Social Studio

EVENTS
The Best Social Awards
The Best Social Awards – Business