DVD
Je bent hier:

Wraak staat centraal met de DVD en Blu-ray releases van
The Searchers in juli

Cold Pursuit en Destroyer

Wraak, spanning en heel veel actie staan op de planning voor de maand juli. The Searchers brengen namelijk op 2 juli de winterse misdaadcomedy Cold Pursuit, met een wraaklustige Liam Neeson uit op DVD en Blu-ray. Gevolgd door de bloedstollende thriller Destroyer op 23 juli. De film is geregisseerd door Karyn Kusama met in de hoofdrol Oscarwinnaar Nicole Kidman. Dat wordt nagels bijten op de bank met deze heerlijke films vol actie. 

COLD PURSUIT – vanaf 2 juli op Blu-ray en DVD – bekijk de trailer
In een luxueus skigebied in de Rocky Mountains, is de lokale politie niet veel actie gewend. Hier komt verandering in als de zoon van hardwerkende sneeuwruimer Nels Coxman (Liam Neeson), vermoord wordt door de flamboyante drugsbaron Viking (Tom Bateman). Gedreven door wraak en tot de tanden gewapend, gaat Nels de strijd aan met het gehele drugskartel en verandert hij van een eerlijke burger in een ijskoude burgerwacht.

Cold Pursuit is een actiethriller vol zwarte humor, geregisseerd door Hans Petter Moland. Hij maakte eerder de Noorse film Kraftidioten (In Order of Disappearance) uit 2014, waarop Cold Pursuit gebaseerd is.

DESTROYER – vanaf 23 juli op Blu-ray en DVD – bekijk de trailer
Zestien jaar geleden ging politierechercheur Erin Bell (Nicole Kidman) undercover in een bende bankovervallers geleid door de gewelddadige Silas. Wanneer een van hun gewaagde overvallen fout gaat, wordt Erin ontmaskerd maar weet Silas te ontsnappen. Zestien jaar later is Silas terug met een uitgekiend plan om een van de grootste banken te overvallen, op de hielen gezeten door Erin.

Destroyer is geregisseerd door Karyn Kusama (The Invitation, The Man in the High Castle, Girlfight) met in de hoofdrol Oscarwinnaar Nicole Kidman (Moulin Rouge, Big Little Lies, Lion, Top of the Lake).

Geef een reactie