BioscoopFestivalFilmKinderen
Je bent hier:

Captain Nova

vanaf 1 december in de bioscoop

De eigentijdse en spannende sci-fi film Captain Nova van regisseur en co-auteur Maurice Trouwborst en scriptschrijfster Lotte Tabbers – de makers van De Regels van Floor – beleefde op 13 oktober z’n wereldpremière als openingsfilm van het 35e Cinekid Festival en is vanaf 1 december in het hele land in de bioscoop te zien. Check hier de trailer

 

Captain Nova begint in het jaar 2050. De aarde is er zo slecht aan toe dat ervaren gevechtspiloot Nova (Anniek Pheifer) de opdracht krijgt terug te reizen in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Maar waar niemand rekening mee heeft gehouden is een bijwerking van het tijdreizen: Nova (Kika van de Vijver) wordt weer jong en stort neer als twaalfjarige. Niemand neemt haar nog serieus, behalve Nas (Marouane Meftah) die het mysterieuze meisje en haar vliegende robotje ADD uit handen probeert te houden van de geheime dienst. Lukt het Nova en Nas om alsnog de wereld te redden?

 

Cast

De hoofdrollen in Captain Nova, een spannend sciencefiction-avontuur voor het hele gezin, worden onder meer vertolkt door Kika van de Vijver, Marouane Meftah (Mocro Maffia), Sander van de Pavert (LuckyTV), Anniek Pheifer (Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden, Toren C), Hannah van Lunteren (Oogappels, Swanenburg), Pierre Bokma (Mocro Maffia, Mijn vader is een vliegtuig), Ricky Koole (Oogappels), Ergun Simsek (Smeris, Mocro Maffia), Robbert Bleij (Toen wij de tijd hadden) en Reinout Bussemaker (Commandos, De Oost). Singer-songwriter Nielson heeft speciaal voor Captain Nova de toepasselijke titelsong Toekomst In Je Hand geschreven.

Geef een antwoord