GamesKinderen
Je bent hier:

Je eigen biologische boerderij in Boerderijleven vanaf 15 november exclusief voor Nintendo Switch!

In Boerderijleven word jij een echte boer of boerin en moet je ervoor zorgen dat jouw boerderij een succes wordt. Je zorgt voor de dieren, onderhoudt de gewassen en maakt tactische beslissingen zodat de kleine boerderij kan uitgroeien tot een levendige, succesvolle biologische boerderij. Boerderijleven is vanaf 15 november exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Onverwacht geeft je opa zijn kleine idyllische boerderij aan jou door. Je bent er klaar voor om de handen uit de mouwen te steken en deze vervallen boerderij succesvol te maken.

Maak je eigen personage aan, kies hierbij uit een boer of een boerin, geef deze een naam, kies de geschikte outfit uit en jouw leven op de boerderij kan beginnen. Met veel liefde zorg je voor alle dieren, onderhoud je de gewassen en ga je zelfs op spannende missies in het bos waar wolven en beren op de loer liggen. Verder moet je proberen winst te maken door je eigen producten te verkopen en met de opbrengst de boerderij op te knappen. Naast het leven op de boerderij leer je ook nieuwe mensen kennen op de markt of in het dorp.

Boerderijleven bevat ook een multiplayer-modus die makkelijk te spelen is met twee Joy-Con controllers. Niet alleen leuk voor vriendjes en vriendinnetjes om samen te spelen, maar ook kan papa of mama het (jonge) kind op weg helpen op de boerderij.

Boerderijleven is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en voorzien van Nederlandse ondertiteling en schermteksten.

De belangrijkste kenmerken op een rijtje:

•          Voorzien van Nederlandse ondertiteling en schermtekst

•          Geschikt voor 2 spelers

•          Maak je eigen boerderij en breid deze uit

•          Ontdek een grote verscheidenheid aan spannende uitdagingen

•          Produceer fruit, groenten, melk, eieren of honing

•          Houd varkens, koeien, kippen en zelfs je eigen bijenkolonie

•          Verlaat de boerderij en ontdek nieuwe avonturen in het bos

PEGI:7
Adviesprijs: €34,99

Boerderijleven is vanaf 15 november exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

 

Over Mindscape BV
Mindscape BV te Amstelveen is sinds haar oprichting een leidende speler in het ontwikkelen, uitgeven en distribueren van (Nederlandstalige) console- en PC games. Enkele games uit de Mindscape catalogus zijn: LEGO, Robbie Konijn, RollerCoaster Tycoon, Gear.Club Unlimited, Syberia, Asterix & Obelix en Boerderijleven. Mindscape heeft een prominente positie in de markt voor familiegames. Daarnaast distribueert Mindscape RETRO-BIT hard- en software en accessoires. Alle producten van Mindscape zijn te koop op www.mindscape.nl of bij de bekende verkoopkanalen.

Geef een reactie