Games
Je bent hier:

Bigben kondigt de Revolution Pro Controller 3 aan voor PlayStation 4

Verkrijgbaar vanaf oktober 2019

BIGBEN INTERACTIVE kondigt de komst aan van de REVOLUTION Pro Controller 3. Deze nieuwe, bedrade controller onder het NACON™-merk is ontworpen voor esports op PlayStation®4 (PS4™) en is door Sony Interactive Entertainment (SIE) gelicenseerd voor verkoop in Europa, Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, het Midden-Oosten en India.

 “Met deze nieuwe REVOLUTION-controller neemt NACON een significante uitdaging aan: om de meest uitgebreide reeks officieel gelicenseerde controllers aan te bieden die momenteel op de markt beschikbaar is,” verklaart Yannick Allaert, hoofd ontwikkeling bij NACON. “Het vertrouwen dat Sony Interactive Entertainment in ons blijft stellen is een grote eer en maakt het voor ons mogelijk om te blijven voorzien in de behoeftes van competitieve gamers op PS4.”

Net als NACONs andere gelicenseerde accessoires voor de PS4™, biedt de REVOLUTION Pro Controller 3 een reeks functies die competitieve gamers helpt optimaal te presteren. De controller beschikt over een 3 meter lange, afneembare kabel en het bekende REVOLUTION-ergonomische design, inclusief een asymmetrische lay-out van de sticks, vergrote actieknoppen, schouderknoppen en triggers, en twee gewichtscompartimenten voor optimale prestaties en comfort.

Als lid van de REVOLUTION-premium-familie van controllers wordt de REVOLUTION Pro Controller 3 geleverd met software voor pc en Mac* voor de creatie van op maat gemaakte gameprofielen: volledige button mapping, gevoeligheid van sticks en triggers, vibratiemotoren en nog veel meer. Dit maakt de REVOLUTION Pro Controller 3 tot NACONs ultieme bedrade controller voor competitieve PS4™-gamers.

Geef een reactie