+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
BTLS 800×500

Bigben Interactive bezorgt kleine en grote muziekliefhebbers dit najaar het perfecte geschenk 

Hier en daar is er in de etalage al kerstversiering te bespeuren en ook de stoomboot uit Spanje mogen we binnenkort opnieuw verwelkomen. Kleine  en grote artiesten die al uitkijken naar de komende cadeautjesperiode kunnen alvast hun verlanglijstjes klaar maken dankzij het uitgebreide gamma audioproducten van Bigben Interactive. Of het nu om een coole wekkerradio gaat of een schattige en kleurrijke speaker, met een van deze producten breng je de laatste maanden van het jaar gegarandeerd muzikaal door!

Luminous Speakers
Deze draadloze, verlichte speakers zijn de blikvanger in elke kinderkamer. De speaker beschikt over verschillende kleuren en lichteffecten, en via de Bluetooth®- en USB-aansluiting kunnen probleemloos favoriete nummers afgespeeld worden. Er zijn verschillende modellen: beer, konijn, hart of eenhoorn.

Adviesprijs: €49,99

Wekkerradio’s
Een fijne ochtend voor het hele gezin met Stella, Ozzy of Teddy. Deze wekkers waken over kinderen als zij slapen en het  assortiment van geluiden zorgt voor een uitgerust begin van iedere dag.

De RPE is dus een wekkerradio en nachtlampje in één, zodat kinderen ‘s avonds makkelijk in slaap vallen en ‘s morgens rustig wakker worden met het geluid van muziek of via zen-geluiden. Door de microfoon kunnen ouders hun eigen stem of andere geluiden opnemen die de kinderen kunnen beluisteren. Deze wekkerradio is beschikbaar in drie verschillende designs zodat ieder kind in slaap kan vallen met zijn favoriete nieuwe vriendje! Bovendien beschikken de wekkerradio’s allemaal over een projector die de muur versiert met verschillende designs.
Adviesprijs: € 29,99

Over Bigben Interactive
De BIGBEN INTERACTIVE Groep is marktleider op het gebied van accessoires voor zowel videogamesystemen als mobiele telefonie en speelt met haar kennis en producten in op ontwikkelingen op de multimediamarkt. De ambitie van Bigben Interactive is om een toonaangevende rol te spelen in de Europese multimediamarkt, daarbij gebruik makend van haar grootte, ontwikkelcapaciteiten en commerciële netwerk.

Meer informatie over Bigben Interactive kun je terugvinden op: www.bigben.eu.

Volg ons op Facebook, Twitter en YouTube