+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
V Rally Logo Klein

Bigben Interactive en Kylotonn Racing Games werken samen aan de terugkeer van de ultieme off-road simulatie: V-Rally. Ontdek V-Rally 4 nu in de nieuwe gameplay video!

Bereid je voor op een ware adrenalinekick met deze gameplay video’s die je meenemen naar de bijzonder vochtige weersomstandigheden in Maleisië en Kenia

Een rally bestaat uit meerdere etappes genaamd “specials” die stuk voor stuk de zenuwen van de coureur op scherp zetten. Een goede rallyrijder houdt van risico’s nemen en weet het hoofd koel te houden in gevaarlijke gebieden en onder complexe weersomstandigheden. De opmerkingen van de bijrijder zijn daarbij van groot belang.  

In V-Rally 4 rally mode wordt in de sterk uiteenlopende omgevingen van de specials een beroep gedaan op je rijvaardigheden. Race door de adembenemende settings in Maleisië, Japan, Siberië, Kenia, Sequoia Park en Monument Valley. Let goed op de opmerkingen van je bijrijder die op het scherm verschijnen zodat je niet verrast wordt door een haarspeld bocht!  

Speciaal voor de Rally-omgevingen zijn nieuwe en gedetailleerde wegennetwerken gemaakt. Naast de vooraf bepaalde specials, bevat V-Rally 4 een hele nieuwe uitdaging in de vorm van de specials generator. Net als tijdens een echte rally, opent en sluit de generator willekeurig kruisingen en wegen waardoor iedere omgeving honderden mogelijke routes heeft. Je race is niet een vooraf bepaalde verzameling wegen en bochten; iedere special is anders met unieke eigenschappen. Zo wordt het lastig om de route uit je hoofd te leren. Verzamel je moed en concentratie bij de start en luister goed naar je bijrijder.

Iedere discipline biedt een unieke race-ervaring zodat V-Rally 4 fans hun skills kunnen testen en nieuwe technieken kunnen leren. Deze veelzijdigheid komt goed van pas in Career mode, waarin je coureur de hele wereld over gaat.

V-Rally 4 komt in september 2018 beschikbaar voor PlayStation®4, Xbox One en PC. De game verschijnt later ook voor de Nintendo Switch™.

Over Bigben
Bigben Interactive is een Europese speler die is gespecialiseerd in het uitgeven van videogames en het ontwerpen en distribueren van smartphone-/game-accessoires en audioproducten. De bedrijvengroep, die algemene erkenning geniet vanwege haar capaciteiten op het gebied van innovatie en creatie, wil Europees marktleider worden in al deze bedrijfssegmenten. www.bigben.fr

Over Kylotonn Racing Games
Met meer dan 25 games op alle platformen, van de eerste tot de nieuwste generatie consoles, heeft Kylotonn een stevige reputatie opgebouwd in de industrie. Met een kerngroep van rallyfans, heeft de studio zich gespecialiseerd in racegames. Kylotonn bestaat uit 60 ontwikkelaars en heeft een eigen proprietary 3D engine: de Kt Engine 3D.